Başkan Ok İlçeleri Geziyor

Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, Gönen ve Manyas ilçelerinde temaslarda bulundu.

Başkan Ok İlçeleri Geziyor
İlk olarak Gönen Kaymakamı Bekir Dınkırcı'ya nezaket ziyaretinde bulunan Belediye Başkanı İsmail Ok ve Başkan Yardımcısı Argun Atıcı, Kaymakam Bekir Dınkırcı ile bir süre sohbet etti. Kaymakamlık ziyaretinin ardından Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar'ı makamında ziyaret eden Başkan Ok, belediye hizmet binasında çalışan personele de tek tek işlerinde kolaylıklar diledi.
Yakar, "Aynı coğrafyadayız, ortak hedefimiz hizmet etmek. Diyalogta olmak fikir alışverişinde bulunmak çok önemli. Ziyaretinizden dolayı çok memnun oldum. Bu davranış şeklinin Türkiye`nin her yerinde olması lazım. Ben Gönen halkını temsilen onlar adına size teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
İlçeleri tek tek ziyaret edeceğini belirten Başkan Ok, "Bizler olması gerekeni yapıyoruz. Gelmesek olmazdı. Her beldemiz ayrı güzel. Balıkesir ve ilçeleri arasında iletişim bağı her zaman güçlü olmalı. Sizin de belirttiğiniz gibi biz belediye başkanları tek bir iş için buradayız oda hizmet ve ortak hedefimiz de Balıkesirimiz. Her zaman sizlerle fikir alışverişine açığız. Bizlerden ne istenirse biz hizmet için kapılarımızı sürekli açık tutuyoruz. Size çalışmalarınızda başarılar diliyorum" dedi.
Başkan Ok, kalabalık bir grup ile kısa bir ilçe turu yaptı ve Kızılay ziyaretinde bulunarak çarşı esnafına da hayırlı işler diledi.
Gönen'in ardından Manyas`a ziyarette bulunan Belediye Başkanı İsmail Ok burada da partililer ve eğitimciler tarafından oluşan kalabalık bir grupla karşılandı. Başkan Ok, aynı grupla Manyas Belediye Başkanı Hasan Kahraman'ı da makamında ziyaret etti. Bir süre sohbet eden iki başkan birbirlerine çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Ok, Manyas öğretmenevini de ziyaret ettikten sonra ilçeden ayrıldı.