Sokak Satıcıları Yakalandı

Muğla Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Muğla ve ilçelerde uyuşturucu madde ticareti yapan ve sokak satıcıları olarak tabir edilen uyuşturucu tacirlerine geçit vermedi

Sokak Satıcıları Yakalandı
Muğla Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Muğla ve ilçelerde uyuşturucu madde ticareti yapan ve sokak satıcıları olarak tabir edilen uyuşturucu tacirlerine geçit vermedi.
Sürdürülen projeli çalışmalar kapsamında; Dalaman'a uyuşturucu madde getirerek piyasaya süren suç örgütünün deşifre edilebilmesi amacıyla ekipler bir çalışma başlattı. Yapılan çalışma neticesi hukuki deliller elde edildi ve uyuşturucu madde ticareti yapan suç örgütünün çökertilmesine yönelik olarak Salı günü saat: 07.00 itibariyle Muğla merkez, Dalaman, Fethiye, Köyceğiz, Ortaca ilçeleri ile Aydın ve İstanbul'da eş zamanlı operasyonlar gerçekleştirildi. Yapılan operasyonlar neticesinde; 2 kilo 135 gram esrar maddesi, 116 kök kenevir bitkisi, 10 gram kenevir tohumu, 1 adet hassas terazinin ele geçirildiği öğrenildi. Konuyla ilgili 12 şüphelinin yakalanarak gözaltına alındığı bildirildi. Yakalanan şüpheliler A.A. (39), D.Ö. (51), E.G. (30), T.Ö.Y. (40), A.F. (26), S.G. (31), E.İ. (41), S.S. (44), Ö.K. (31), A.A. (21), E.H. (30) ve A.B. (45) uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan Adli Makamlara sevk edilecek.