Serdar'dan G.Saray taraftarına mesaj

Galatasaray'ın yeni transferi Serdar Özkan, taraftarlarla arasında güçlü bir bağ oluşturacağına inandığını söyledi.

Galatasaray'ın yeni transferi Serdar Özkan, taraftarlarla arasında güçlü bir bağ oluşturacağına inandığını söyledi. Hazırlıklarını Hollanda’da sürdüren Galatasaray'da yeni transferler Serdar Özkan ve Ali Turan, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Toplantının başında Hakkari’de şehit olan altı askerimize rahmet ve yakınlarına sabır dileyen Serdar Özkan, Galatasaray’a gelirken kendisini mental anlamda çok iyi hazırladığını belirtti.

İyi bir kamp dönemi geçirdiklerini belirten Serdar, "yoruluyoruz ama kondisyon depoluyoruz şu an için. Farklı biri olarak buraya geldim. İnsanlar da beni iyi görüyorsa ne mutlu bana. Görevim her zaman istekli çalışarak en iyisini verebilmek" dedi.

Galatasaray'dan Al-Sadd'a giden Abdul Kader Keita'nın çok kaliteli bir futbolcu olduğunu belirten Serdar, "taraftarla kurduğu iletişim de çok iyiydi. Beşiktaş’ta oynarken bunu görebiliyordum. Ama ben de Galatasaray taraftarıyla benzer bir bağ oluşturabileceğime inanıyorum. O yetenekte, o güçte olduğumu biliyorum’’ şeklinde konuştu.

Serdar, bugün oynayacakları Fenerbahçe maçının dostluk içinde geçmesini dilerken, "bazı yerlerden duyuyorum, okuyorum. Ortam biraz gerilmeye çalışıyor. Tabii ki iki takım da kazanmak isteyecek. Ama bunlara gerek yok’’ dedi.

Önce Galatasaray’da, ardından A milli takımda kalıcı olmak istediğini söyleyen Ali Turan, Galatasaray günleri için, "belki klasik olacak ama anlatılmaz yaşanır. Gerçekten çok büyük bir camiaya geldim. Bizi de çok iyi karşıladılar. Adeta aile ortamındayız" ifadelerini kullandı.

Asıl pozisyonunun stoper olduğunu belirten Ali Turan, sağ bekte de elinden geleni yaptığını söyledi.

Geçtiğimiz sezonu Kayserispor’da geçiren savunma oyuncusu, antrenman yönünden herhangi bir sıkıntısı olmadığını ve maç eksiğini gidermek için çalıştığını sözlerine ekledi.

CNN Türk