Olcay: 'Fenerbahçe bir numara olacak'

Fenerbahçe kulübü genel sekreteri Vedat Olcay, 2010-2011 sezonunda ligde bir numara olacaklarını söyledi.

Fenerbahçe kulübü genel sekreteri Vedat Olcay, 2010-2011 sezonunda ligde bir numara olacaklarını söyledi. Fenerbahçe adına 2010-2011 sezonu Süper Lig fikstür çekimine katılan Olcay, "geçen sezon yaşadığımız olayları bu sene yaşamayacağımız bir lig geçmesini diliyorum" dedi.

İlk hafta Antalyaspor ile Kadıköy'de seyircisiz oynayacaklarını belirten Olcay, "seyircimizle oynamayı arzu ederdik. Bunun üzüntüsünü yaşıyoruz. Derbilerde ilk maçları kendi evimizde oynayacak olmamamız bizim için avantaj görülebilir fakat bunu teknik heyetimiz daha iyi değerlendirir" ifadelerini kullandı.

Sarı-lacivertli kulübün diğer kulüplere nazaran daha iyi bir kadro kurduğunu savunan Olcay, "Bu sezon lig daha çekişmeli olacak. Biz de güzel transferler yapıyoruz ve iyi hazırlanıyoruz. En önemlisi de Aykut Kocaman ile birlikte başlıyoruz. Fenerbahçe, bu sene diğer yıllardan çok daha farklı görünüm arz edecektir" şeklinde konuştu.

Kulüplerin mali gelirlerinin artmasıyla daha iyi transferler yaptığına dikkat çeken Vedat Olcay, "bu sene diğer takımlar da yaptıkları transferlerle kadrolarına güç katıyor. Çekişmeli bir geçeceğini ümit ediyorum. Kurada bir numarayı çektim, Fenerbahçe de bu sene bir numara olacak" dedi.

CNN Türk