Ödemiş Belediye Transfere Başladı

Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan Ödemiş Belediyespor transfere iki oyuncuya imza attırarak başladı

Ödemiş Belediye Transfere Başladı
Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan Ödemiş Belediyespor transfere iki oyuncuya imza attırarak başladı. Geçtiğimiz sezon taraftarın sevgilisi haline gelen İlker Terlemez ile nikah tazelenirken, Ayvalık Adaspor'dan Nihat Özgen ile de anlaşmaya varıldı.
Pazartesi günü iç transferde Akın, Ender ve Kemal ile yapılan görüşmelerin ardından dün de geçen sezon Ödemiş Belediyespor'da başarıyla forma giyen 27 yaşındaki forvet İlker Terlemez ile masaya oturuldu. Geçen sezon kırmızı-lacivertli formayla ligde 7 kez fileleri havalandıran İlker Terlemez ile yeniden anlaşmaya varıldı.
Dış transferde yapılan görüşmeler neticesinde ise 22 yaşındaki Ayvalık Adaspor'un başarılı sol kanat oyuncusu Nihat Özgen kendisini kırmızı-lacivertli renklere bağlayan imzayı attı. 2. ve 3. liglerde Ispartaspor, Küçükköyspor, İstanbulspor ve Bafra Belediyespor formaları giyen genç oyuncu geçen sezon tekrar amatöre dönüş yaparak Balıkesir Süper Amatör Lig ekiplerinden Ayvalık Adaspor'un formasını terletti.
İki oyuncu için Belediye Toplantı Salonu'nda düzenlenen imza törenine Belediye ve Kulüp Başkanı Bekir Keskin'in yanı sıra transfer komitesi üyeleri de katıldı. Törende konuşan transfer komitesi başkanı Şevket Akgün; "Geçen sezon formamızı başarı ile terleten İlker Terlemez ve genç arkadaşımız Nihat Özgen ile yaptığımız görüşmeler olumlu sonuç verdi. Karşılıklı olarak tüm şartlarda anlaştığımız iki futbolcumuza Ödemiş Belediyespor'daki kariyerlerinde başarılar diliyoruz" dedi.
Ödemiş Belediyespor teknik direktörü Mahmut Arslan da Ödemiş'e yakışır, kariyerli oyuncular transfer edeceklerini belirterek; "Ekim ayında başlayacak lig öncesi transferi son hız yürütüyoruz. Ağustos'un ikinci haftasında lig hazırlıklar başlayacak. Ağustos ayına dek takımın omurgasını oluşturarak hedefe yürüyen bir ekip olmak istiyoruz" dedi.
Başarılı oyuncu İlker Terlemez ise yeniden anlaştığı için son derece mutlu ve heyecanlı olduğunu ifade ederek; "Ödemiş Belediyespor'da güzel bir sezon yaşadım. Önümüzdeki sezon da taraftarımızı sevindirmek için elimden gelen her şeyi yapacağım. Arkadaşlarımla beraber her şeyin en iyisini hak eden taraftarımıza layık olmaya çalışacağım" şeklinde konuştu.
Ödemiş Belediyespor'da transfer görüşmelerine yarın devam edilecek. Yarın en az 4-5 oyuncunun ilçeye gelerek teknik direktör Mahmut Arslan ve transfer komitesi ile masaya oturması bekleniyor.