Mhp'den Afişli 'Hayır' Kampanyası

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Balıkesir'in Edremit İlçe Teşkilatı, 12 Eylül 2010 tarihinde yapılacak olan referandum öncesinde, üzerinde 'Ülken için bir hayır yeter' yazılı afişi parti binasına astı

Mhp'den Afişli 'Hayır' Kampanyası
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Balıkesir'in Edremit İlçe Teşkilatı, 12 Eylül 2010 tarihinde yapılacak olan referandum öncesinde, üzerinde 'Ülken için bir hayır yeter' yazılı afişi parti binasına astı.
MHP Edremit İlçe Başkanı Ahmet Soylu, konuyla ilgili açıklamada bulundu. Parti binasında yapılan açıklamada, Soylu, "Ülkemizin geleceği için 12 Eylül'de yapılacak olan 'Referandum'a Hayır' kampanyası için çalışmalara başladık. Ülkemizin bu riyakar siyasetten kurtulması için, bu anayasa paketinin kendi çıkarlarını taşıdığı için ülkemizdeki bazı menfaat guruplarının, baronların, satılmış kalemlerin bütün uğraşlarına rağmen biz bu referandumda bilinçli seçmen olarak 'Hayır' diyeceğiz. AK Parti hükümeti 8 yıllık dönem içerisinde neden muhalefet partileriyle ortak hareket ederek anayasa paketini paylaşmadı? Bakanları ve Milletvekilleri ile yangından mal kaçırır gibi anayasa paketini acele ederek değiştirmek istiyorlar. Bu yasa tamamen AK Parti yasasıdır. AK Parti hükümeti bu anayasa paketini çıkartarak 8 yılını kurtarma çabası içindedir. 12 Eylül 1980'de Mustafa Pehlivanoğlu ve 5 bin 700 kişi haksız yere yargılanırken, 30 yıldır bunların ismini bile hiç anmadılar. Bu riyakar siyaset anca AK Parti'ye yakışır. AK Parti hükümeti Mustafa Pehlivanoğlu ve haksız yere yargılanan 5 bin 700 kişiyi hiç anlamadı ve anlamayacaktır. Siyaset adına Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ancak rol yapar. Bizler dün olduğu gibi bugün de ülkemizin zarar görmesini istemiyoruz. AK Parti 8 yıldır yaptığı tatsız siyasetle iflas etmiş durumdadır. Dolayısıyla kendilerine başka yerlerde yandaş arama gayreti içindedirler. MHP ve Ülkücüler bu referandumda hayır oyu kullanarak bunlara yandaş olmayacaktır. Bunların kimlere hizmet ettiği apaçık ortadadır. Bizden oy alamayacaklardır" dedi.