Lugano, rövanş maçında sahada - SPOR

Dünya Kupası’nda geç dönen Lugano’nun Young Boys ile oynanacak Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında forma giymeyeceği belirtildi.



Dünya Kupası’nda geç dönen Lugano’nun Young Boys ile oynanacak Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında forma giymeyeceği belirtildi.

Uruguaylı oyuncu rövanş karşılaşmasında ise takımdaki yerini alabilecek. Bu arada başka kulübe gideceği yönünde iddialar ortaya atılan Lugano, yönetime böyle bir isteğinin olmadığını bildirdi. Başarılı savunma oyuncunun sözleşmesinde “3.5 milyon euro bonservis bedeli getirirse gider” maddesinin yer aldığı kaydedildi.

Mert kulübeyi kaptı

Genk maçında başarılı bir performans ortaya koyan Mert, sınavı geçip, kulübenin bir numaralı adayı oldu. Aykut Kocaman da Mert’i tebrik ederken, “Volkan’n arkasında iyi bir kaleci hazır tutmalıyız. Mert alternatif olma arzusunu gösterdi. Babacan ve Ertuğrul da aynı arzuyu göstermeli” dedi.

Fenerbahçe şampiyon: 2-1

2009-10 sezonu 13 Yaş Altı Ligi İl Birinciliği final maçında, Galatasaray’ı 2-1 yenen Fenerbahçe şampiyon oldu. Kağıthane Belediyesi Hasbahçe Stadı’nda oynanan maçta 2-0 öne geçen sarı-lacivertli minikler, son dakikalarda bir gol yese de maçtan mutlu sonla ayrıldı. 

Aziz Yıldırım’a kontrol anjiyosu

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım dün Florance Nightingale Hastanesi’nde anjiyo oldu. Sarı-lacivertli kulübün başkanına kontrol amaçlı anjiyo yapıldığı belirtildi. Doktorlar, Yıldırım’ın sağlık durumunun iyi olduğunu, yapılan kontrolde herhangi bir sorunla karşılaşılmadığını belirttiler.

Yıldırım’ın anjiyo haberinin duyulmasından sonra Beşiktaş Kulübü de ezeli rakibinin başkanı için bir geçmiş olsun mesajı yayınladı.

Siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesinde yer alan mesajda şu ifadeler yer aldı: “Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın bugün (dün) özel bir hastanede kontrol amaçlı anjiyo olduğunu öğrenmiş bulunmmaktayız. Başkan Aziz Yıldırım’a geçmiş olsun  dileklerimizi sunarız.”

2010-2011 fikstürü yarın star’da

Turkcell Süper Lig’de yeni sezonun programı bugün belli olacak. 2010-11’in fikstürü bugün saat 14.00’te Haliç Kongre Merkezi Sadabad Salonu’nda çekilecek. Kuraya federasyon yetkililerinin yanı sıra 18 kulübün temsilcileri katılacak. 2010-2011 sezonunun tam fikstürünü star yarın okuyucularına hediye edecek.

Emre’de virüs şüphesi

Rahatsızlığının geçmemesi üzerine Belçika kampından apar topar İstanbul’a dönen Emre Belözoğlu dün kontrolden geçti. Bağırsak enfeksiyonu geçiren yıldız oyuncuya Acıbadem Maslak Hastanesi’nde bir dizi test uygulandı. Emre’nin yaşadığı bağırsak enfeksiyonunun midesindeki bir virüsten kaynaklandığı iddia edildi. Milli futbolcunun geçen kıştan bu yana midesinin bulandığı ve son dönemde de yediği besinleri çıkardığı öğrenildi. Doktorlar bu  nedenle virüs ihtimali üzerinde duruyor...

 

 

Star Gazete