Lindsay Lohan artık 'kodeste'

Hollywood'un asi kızı Lindsay Lohan hapse girdi. Lohan, diğer mahkumlardan uzak tutulacak.

Hollywood'un asi kızı Lindsay Lohan hapse girdi. Lohan, diğer mahkumlardan uzak tutulacak. Daha önce aldığı ceza nedeniyle alkol testlerine katılmayan Lohan 90 günlük cezasını çekmek üzere hapse girdi.

2007 yılında aldığı alkol testi cezasına katılmamakta ısrar eden Hollywood'un güzeli Lindsay Lohan hapis cezasına çarptırıldı.

Beverly Hills Mahkemesi, Hollywood'un asi kızı olarak tanınan ünlü oyuncu ve model Lohan'ı, 90 gün hapis cezasına çarptırdı.

Lohan hemen cezaevine gönderildi. Hatta cezaevinde çektirdiği fotoğraf da basına dağıtıldı.

Ünlü oyuncu ve modelin hapiste, kendi güvenliği için diğer mahkumlardan uzak tutulacağı belirtilirken, Lohan'ın cezası süresince göstereceği iyi niyet ve cezaevinin aşırı doluluk durumunda cezasında 3 haftalık indirim yapılabileceği açıklandı.

Beverly Hills mahkemesi yargıcı Marsha Revel bundan yaklaşık bir ay önce ünlü yıldıza "Alkol izleme kelepçesi" takılmasına karar verdi. Evinde göz hapsinde tutulan hükümlülerin bulundukları yerden uzaklaşmaları halinde en yakın karakola alarm sinyalleri gönderen ayak kelepçesine benzer bir şekilde çalışan "Alkol izleme kelepçesi", hükümlünün alkol alması halinde en yakın karakola alarm sinyalleri gönderiyor.

Yargıç Revel, Lohan'ın ayrıca halen bir film çektiği Texas'ta düzenli olarak alkol testinden geçmesine karar vermişti. Bu çerçevede Lohan, haftanın belli günleri karakola gidip alkol muayenesinden geçecekti.

Lindsay Lohan, bu karara uymasına rağmen, "Alkol eğitim"ne katılmamakta ısrar etmişti.


CNN Türk