Kayıp Köylünün Cesedi Bulundu

Muğla'da 5 günden bu yana kendisinden haber alınamayan yaşlı köylü, komando birliği ve 'Eser' isimli iz takip köpeğinin 3 günlük aramaları sonunda ölü olarak bulundu.

Kayıp Köylünün Cesedi Bulundu
Muğla'nın Yatağan ilçesine bağlı Hacıbayramlar köyünde tek başına yaşayan 72 yaşındaki Mustafa Yılmaz yaklaşık bir haftadır kayıptı. Evde tek başına yaşayan Mustafa Yılmaz'ın oğlu İsmail Yılmaz'ın evine uğramaması üzerine durumu köy muhtarı Servet Keskin'e bildirdi. Muhtarın ihbarı üzerine Pazartesi gününden bu yana köy ve çevresinde arama yapan Yatağan Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerin yaptığı çalışmalar sonuçsuz kaldı. Bunun üzerine bu gün sabah saatlerinde Hacıbayramlar köyüne Muğla İl Jandarma Komutanlığına bağlı 30 kişilik komando birliği sevk edildi.
Jandarma'ya ait iz takip köpeği Eser'inde katıldığı arama çalışmaları sonucu bu gün öğlen saatlerinde Mustafa Yılmaz'ın cesedi köye 5 kilometre uzaklıktaki Çataldağ mevkiinde ki bir su birikintisinin yanında bulundu.
Cumhuriyet Başsavcısının ve Jandarma olay yeri inceleme ekiplerinin olay yerinde yaptıkları ilk incelemede cesedin çürümeye başladığı öğrenilirken, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için ceset İzmir Adli Tıp kurumuna sevk edildi. Olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldı.