İlkadım'da asfaltlama çalışmaları başladı

Samsun'un İlkadım ilçesinde hasar gören ve kazı yapılan yollarda asfaltlama çalışmaları başlatıldı. İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Yenido

Samsun'un İlkadım ilçesinde hasar gören ve kazı yapılan yollarda asfaltlama çalışmaları başlatıldı. İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Yenidoğan Mahallesi Dr. Kamil Caddesi'ndeki asfalt döküm çalışmalarını yerinde inceledi.

Yazın gelmesi ile asfalt çalışmalarına hız veren İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bozulan ve özelliğini kaybeden yolları asfaltlamaya başladı. Asfaltlanan yolun dışında çevre sokak ve caddeleri de gezerek yolları inceleyen Başkan Necattin Demirtaş, çalışanlarına menfezlerin temizlenmesi, bakımı ve tamiratı ile ilgili de takibin yapılmasını istedi.

Cadde ve sokak gezisinde vatandaşların taleplerini de alan Başkan Demirtaş, sıcak asfalt döküm çalışmalarına yaz ayının gelmesiyle birlikte hız verdiklerini belirtti.

Son günlerde düzensiz seyreden havanın asfalt çalışmalarını da sekteye uğrattığını kaydeden Başkan Demirtaş, asfalt yol çalışmalarının güneşli havalarda yapıldığına dikkat çekti.

Demirtaş, imkânlar ölçüsünde tüm cadde ve sokaklarda belirlenen plan ve program dâhilinde bakım, onarım ve yenilemenin yapılacağını kaydetti.