Gümeli 20 Yıl Sonra Asfalta Kavuşuyor

Zonguldak'ın Alaplı ilçesi Kaymakamı Aydın Memük, ilçenin tek beldesi olan Gümeli'nin 20 yıllık yol sorunun çözümü noktasında Gümeli- Aydınyayla köyü bağlantısını sağlayan 6 kilometrelik yolun asfaltlama çalışmalarının KÖYDES projesi kapsamında başlatıldığını söyledi

Gümeli 20 Yıl Sonra Asfalta Kavuşuyor
Zonguldak'ın Alaplı ilçesi Kaymakamı Aydın Memük, ilçenin tek beldesi olan Gümeli'nin 20 yıllık yol sorunun çözümü noktasında Gümeli- Aydınyayla köyü bağlantısını sağlayan 6 kilometrelik yolun asfaltlama çalışmalarının KÖYDES projesi kapsamında başlatıldığını söyledi.
Alaplı'nın tek beldesi olan Gümeli'de yol sorunu 20 yıl aradan sonra çözülüyor. Alaplı Kaymakamı Aydın Memük Alaplı'nın en uzak yerleşim yeri konumunda bulunan Gümeli'nin Aydınyayla köyü ile bağlantısını sağlayan 6 km'lik yolun asfaltlama çalışmalarının KÖYDES projesi kapsamında dün itibarıyla başlatıldığını kaydetti. Yolun en kısa sürede bitirilerek ulaşıma açılacağını belirten Memük, "Gümeli beldesinin yol konusundaki taleplerini yerine getirmek amacıyla gerçekleştirdiğimiz girişimler netice verdi. Yolu en kısa sürede bitirerek ulaşıma açacağız. Yol konusunda duyarlılık göstererek bizlere destek veren Zonguldak Valimiz Erdal Ata'ya ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.