Gölhisar'da başarılı öğrenciler ödüllendirildi

Burdur'un Gölhisar ilçesinde Seviye Belirleme Sınavı(SBS) ve Yerleştirme Sınavı(LYS)'nda Türkiye ve Burdur birincisi çıkaran Özel Gölcük Dershanesi öğ

Burdur'un Gölhisar ilçesinde Seviye Belirleme Sınavı(SBS) ve Yerleştirme Sınavı(LYS)'nda Türkiye ve Burdur birincisi çıkaran Özel Gölcük Dershanesi öğrencileri ödüllendirildi. SBS'de Gölhisar Gölcük Dershanesi öğrencisi Ayşe Eryolcu 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olurken, Necati Tabak da LYS'de 554,711 puanla Burdur birincisi olmuştu.

Resmi kurumlar tarafından davet edilen öğrencilere çeşitli hediyeler verildi. Başarılı olan öğrenciler ilk ziyaretlerini Gölhisar Belediye Başkanı Veli Cantilav'a yaptı. Gölcük Dershanesi'nin başarısının Gölhisar'da bir gelenek haline geldiğini belirten Cantilav, "Arkadaşların başarısını her zaman takdirle karşıladık. Bu başarıların devamını diliyorum." dedi.

Belediyeden sonra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne geçen öğrencileri Milli Eğitim Müdür Vekili Murat Demir karşıladı. Öğrencilerin ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren Demir, şunları söyledi: "Gölcük Dershanesi başarıları ile her zaman göğsümüzü kabartmıştır. Gölhisar'da sınavlardaki başarısı bir gelenek haline gelen Gölcük Dershanesi'nin ilçedeki eğitimine büyük katkısı vardır. Yıllarca Gölhisar'da ki bu dershaneden Burdur ve Türkiye birincileri çıkması tesadüf olamaz."

Demir, öğrencilere ve dershane personeline başarı diledi.

Başarılı öğrencilerin son olarak ziyaret ettiği Kaymakam Vekili Mehmet Durgut ise Gölcük Dershanesi'nin Gölhisar eğitimine büyük katkı sağladığını, elde edilen başarıların kendilerinin gururlandırdığını kaydetti. Durgut, elde edilen sonuçtan dolayı dershane yönetimini tebrik etti.

Gölcük Dershanesi tarafından da altınla ödüllendirilen öğrenciler de başarılı olmalarında önemli payı sahibi olan öğretmenlerin teşekkür etti.

Gölhisar'ı yalnız Burdur'da değil Türkiye genelinde hak ettiği seviyeye ulaştırdıklarını bildiren Özel Gölcük Dershanesi Müdürü İsa Çeliktürk, "Gölcük olarak da Gölhisar'ın gururu olmaya devam edeceğiz." diye konuştu.