Genç Boksörlerin Başarıları Sürecek

Türkiye'de ve Avrupa'da derece alarak Gaziantep'in ve Türkiye'nin adını duyurmayı sürdüren Gaziantepli genç boksör kardeşler, Nevzat-Erdal Kesen, babaları ve Antrenörleri Coşkun Kesen, Gaziantep Havalimanı Başmüdür Yardımcısı Mehmet Kök'ü ziyaret ederek başarılarının süreceği müjdesini verdi

Türkiye'de ve Avrupa'da derece alarak Gaziantep'in ve Türkiye'nin adını duyurmayı sürdüren Gaziantepli genç boksör kardeşler, Nevzat-Erdal Kesen, babaları ve Antrenörleri Coşkun Kesen, Gaziantep Havalimanı Başmüdür Yardımcısı Mehmet Kök'ü ziyaret ederek başarılarının süreceği müjdesini verdi.
Ziyaretlerinde Başmüdür Yardımcısı Mehmet Kök'e üzerinde Türkiye yazılı tişört ve müsabakalarda giydikleri boks eldivenlerini hediye eden genç boksörler, desteklerinden dolayı Kök'e teşekkür etti.
Basın mensuplarına bir açıklama yapan Kök, genç boksörlerin Gaziantep'in ve Türkiye'nin medarı iftarları olduklarını belirtti.
Kök, "Biz sadece kendilerine dua ederek destek oluyoruz. Şimdi yine dua ediyorum; yürekleri tunç, bilekleri çelik olsun. Bu gençler ilimiz için çok değerledir. Aldıkları derecelerle bundan sonra da kentimizin ve ülkemizin adını Dünya'ya duyuracaklardır" dedi.
Baba Coşkun Kesen ise oğullarına sponsor olarak destek veren SANKO Holding'e ve Gaziantep Sanayi Odası'na teşekkür ederek, "Mehmet Bey oğullarımın manevi dedesidir. Erdal ve Nevzat'tan hiçbir zaman manevi desteğini esirgemez. Sevincimizde ve üzüntümüzde kendisi her zaman bizimledir. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Biz bu memleketin torunlarıyız. Bize her türlü desteği veren Gençlik Spor il Müdürümüz Nuri Öcal'a ve tüm Gaziantepli yetkililere teşekkür ediyoruz. Bu destekler sürdüğü sürece başarıların
devamı gelecektir" diye konuştu.
Genç boksörlerden Nevzat Kesen ise, SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu'na "Dede" dediğini, desteklerini esirgemediği için her zaman teşekkür ettiğini kaydederek, "Başarılarımızda Gaziantep halkını her zaman arkamızda hissettik. Onların desteklerinin olduğunu düşünmek gücümüze güç katıyor. Bizde bu desteğe layık olmak için var gücümüzle çalışıyoruz. İnşallah bundan sonra da elde edeceğimiz derecelerle Gaziantep'in ve Türkiye'nin adını duyurmaya devam etmek istiyoruz. Beş yıl önce
abım Avrupa ikincisi olduğunda havaalanında coşkuyla karşılanmıştı ve konvoy yapmıştık. Allahın izniyle o başarıları devamlı yaşatmak istiyoruz " şeklinde konuştu.
Ağabey Erdal Kesen de, Gaziantep'te iki kişiden taktik aldığını ifade ederek, "Babamdan boks konusunda taktik alırken, Dedem dediğim Mehmet Kök'ten de dua konusunda taktik alıyorum. Bu iki taktik birleşince başarı da geliyor. Ben bu başarılarımı bu taktiklere borçluyum. Allah kendilerinden razı olsun" ifadelerini kullandı.