Dolandırıldığı yanına kar kaldı!

Adana'da bir kadın "büyü bozma" bahanesiyle 55 bin lira dolandırıldığını iddia edip şikayetçi oldu, cumhuriyet savcısı dolandırıcı olduğu iddia edilen

Adana'da bir kadın "büyü bozma" bahanesiyle 55 bin lira dolandırıldığını iddia edip şikayetçi oldu, cumhuriyet savcısı dolandırıcı olduğu iddia edilen genç kadını serbest bıraktı.

İddialara göre, merkez Yüreğir ilçesi Kışla mahallesinde oturan 53 yaşındaki Şükran B., iki kızının eşlerinden ayrı yaşadıklarını ve aralarının düzelmesi için 30 yaşındaki komşusu Gülten N.'den yardım istedi.

Gülten N., Şükran B.'nin evinde büyü olduğunu söyleyip bozma karşılığında 4 bin lira aldı. Gülten N. bir süre sonra büyünün ancak hayır işleri yaparak bozulacağını aktarıp Şükran B.'den yine para istedi, hayır yaptıktan sonra paranın 3 milyon lira olarak kendisine verileceğini söyledi. Yaşlı kadın, bunun üzerine adına kayıtlı tarlayı sattı, 51 bin lirayı da Gülten N.'ye verdi. Ancak parayı alan genç kadın bir süre sonra oturduğu evi terketti. Yaşlı kadının ihbarı üzerine harekete geçen Emniyet Asayiş Şubesi Yankesicilik ve Dolandırıcılık Bürosu ekipleri, Gülten N.'yi yakaladı. Cumhuriyet savcılığınca ifadesi alınan Gülten N. serbest kaldı.