Didim'in En Temiz Durağı

Didim-Akbük arasında yolcu taşıyan şehir içi otobüslerin yolcu inip bindirdiği minibüs durağında görevli olarak çalışan emekli öğretmen Şeref Barış'ın çevre duyarlılığı görenlerden takdir alıyor.

Didim'in En Temiz Durağı
Didim İlçede Belediye önündeki Didim-Akbük durağında görevli olarak çalışan Emekli Öğretmen Şeref Barış'ın çevreye karşı duyarlılığı artırmak için astığı yazılar yolcuların ve görenlerine takdirini alırken, durağın temizliği de dikkatlerden kaçmadı. Emekli Öğretmen Şeref Barış sürekli olarak durağı temiz tutmaya çalıştığını fakat zaman zaman ayrılmak zorunda kaldığında durağın yolcular ve diğer vatandaşlar tarafından kirletildiğini ileri sürerek "Günden belki 10 defa temizlik yapıyorum. Çöpleri topluyor, yerleri temizliyorum ama yine de kirletmekten bıkmadılar. Bende bu nedenle bu yazıları astım. En azından bu yazıyı okuduklarında çöp atmama, yerlere tükürme gibi durumlar oluşmaz diye düşündüm. Bu anlamda çevremizin temiz tutulması ve bunun her yerde uygulanabilmesi için kendimce bir yol seçtim. Umarım çevreye ve ilçemize az da olsa temiz bırakma anlamında bir katkımız olur."şeklinde konuştu.
Durakta bekleyen yolcular ise çevreye karşı duyarlılığında dolayı emekli Öğretmen'e teşekkür ederken, herkesin aynı duyarlılığa sahip olması gerektiğini bildirdiler.