'Dia ile rakip kaleye hızlı gideceğiz'

Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, Nancy'den transfer ettikleri Issiar Dia sayesinde rakip kaleye daha hızlı gitme becerisi artan bir takım olacaklarını söyledi.

Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, Nancy'den transfer ettikleri Issiar Dia sayesinde rakip kaleye daha hızlı gitme becerisi artan bir takım olacaklarını söyledi. Kocaman, FB TV'ye yaptığı açıklamada, her transferde olduğu gibi Dia'dan da beklentilerin son derece yüksek olduğunu vurguladı.

Dia'nın geçtiğimiz sezon Nancy formasıyla Fransa liginde büyük bir çıkış yaptığını söyleyen Kocaman, "sürati ve driplingleriyle öne çıkan oyunculardan biri. Buna bu sezon ligde sekiz golle katkıda bulundu" dedi.

23 yaşındaki Dia'nın iyi top taşıyan, özellikle gol pozisyonu yaratmada yetenekli olduğunu vurgulayan Kocaman şöyle devam etti:

"Daha önce transfer ettiğimiz Stoch ile birlikte rakip kaleye gitmede, gol pozisyonu yaratmada ve bunları zaman zaman değerlendirmede büyük katkı sağlayacak. Son derece olumlu ve sevinçle karşıladım. Tabii ki her transferde risk vardır, ama Dia transferi özellikle Fenerbahçe'nin rakip kaleye biraz daha hızlı gitmesi konusunda becerisini artıracaktır."

Aykut Kocaman, transferde önceliklerinin forvetin merkezine bir oyuncu alınması olduğunu tekrarladı.

Kocaman, "birkaç gün içinde herhalde onunla da ilgili bir gelişme olacak. Dia biraz daha bekleyen bir oyuncuydu, ama bugün olması bizi sevindirdi" dedi.

CNN Türk