Çintimar Kandili'de İncelemelerde Bulundu

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar ile Şube Müdürü Hüdaverdi Uğur, Kandilli'de yapılan Kuzey Disiplini ve Biatlon Tesislerini gezerek çalışmalar hakkında müteahhit firma yetkililerinden bilgi aldı

Çintimar Kandili'de İncelemelerde Bulundu
Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar ile Şube Müdürü Hüdaverdi Uğur, Kandilli'de yapılan Kuzey Disiplini ve Biatlon Tesislerini gezerek çalışmalar hakkında müteahhit firma yetkililerinden bilgi aldı. Çintimar, Erzurum, Kandilli ve Türkiye'nin yüz akı olacak tesislerin çalışmalarının çok iyi gittiğini ve tesislerin bittiğinde Türkiye'nin önemli bir spor tesisi ve kamp merkezi daha kazanacağını söyledi.
Çintimar, suni kar yağdırma sisteminin en önemli ayaklarından biri olan göletinde yapımının tamamlandığını ve bugünden itibaren gölete su verilmeye başlanacağını ifade etti.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Kandilli'de 2011 UNIVERSIADE çalışmaları ile birlikte ağaçlandırma seferberliği başlatacaklarını belirterek, bunun için Çevre ve Orman İl Müdürlüğü ve Bölge Müdürlüğü ile görüşmeler yapacaklarını da sözlerine ekledi.