Cinayet Zanlısı Çift Adliyeye Sevk Edildi

Kağıthane'de dedikodu yüzünden tartıştıkları şahsı bıçakladıkları iddiasıyla gözaltına alınan çift adliyeye sevk edildi.

İddiaya göre, Beyoğlu'ndaki bir restoranda dün gece birlikte eğlenen Fehmi Alışkan ve eşi Nevin Alışkan (40) ile arkadaşları İsmail Akbağ ve Vesile Akbağ çifti arasında dedikodu yüzünden çıkan tartışma kanlı bitti. Aşırı alkollü olduğu iddia edilen Fehmi Alışkan'ın "Garsonlar eşine asıldı. O da yüz verdi. Neden müdahale etmedin. Sen nasıl erkeksin" sözleriyle deliye dönen İsmail Akbağ, arkadaşını bindikleri takside tekme tokat dövdü. Kavganın büyümesi üzerine taksiden indirilen şahıslardan Fehmi Alışkan
kaçarken, peşinden koşan İsmail Akbağ şahsı Sütlüce'deki Sadabat Parkı'nda yakaladı. İsmail Akbağ'ın yumruk darbeleri ile yere düşen Fehmi Alışkan'ı, Vesile Akbağ bıçakla boğazından, karnından ve göğsünden defalarca bıçakladı. Fehmi Alışkan kaldırıldığı Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybederken, cinayet zanlısı çift olaydan yarım saat sonra yakalandı.
Çağlayan Polis Merkezi'nde ifadeleri alınan şüpheliler Şişli Adliyesi'ne sevk edildi. Polis merkezinden çıkarken rahat tavırlar sergileyen cinayet zanlısı çift, bir gazetecinin "Cinayeti neden işlediniz" şeklindeki sorusuna, "Sen sorasın" diye karşılık verdi.