Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

Hakkari'nin Çukurca ilçesi Hantepe Karakolu'na teröristlerce yapılan saldırıda şehit olan 6 asker için memleketlerinde cenaze töreni düzenlenecek.

Hakkari'nin Çukurca ilçesi Hantepe Karakolu'na teröristlerce yapılan saldırıda şehit olan 6 asker için memleketlerinde cenaze töreni düzenlenecek.

Piyade Üsteğmen Çetin Aylar Tokat'ın Turhal, Uzman Çavuş Turgay Yılmaz Nevşehir'in Avanos, Uzman Çavuş Ayhan Say Hatay'ın Dörtyol, Uzman Çavuş Mesut Keklikçi Gaziantep'in İslahiye, Uzman Onbaşı Samet Yılmaz Manisa'nın Turgutlu, Onbaşı Hakan Yutkun Bursa'da, Van'ın Gürpınar ilçesinde şehit olan Çavuş Serdar Yeşilyurt Adana'nın Kozan ilçesinde toprağa verilecek.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin MKYK toplantısına katılacak, ardından Moldova Cumhuriyeti Gökoğuz Yeri Özerk Bölgesi Başkanı Mihail Formuzal'ı kabul edecek. (11.00 - 17.00)

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, TOBB Birlik Merkezi'nde, Çevre ve Orman Bakanlığı'nın işbirliğinde gerçekleştirilecek olan "Kamu–Özel Sektör Çevre ve İklim Değişikliği Toplantısı"na katılacak (10.00)

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kızılcahamam Asya Termal Otel'de 'Maden Kanunu Uygulama Yönetmeliği Hazırlık Çalışması Toplantısı'nın açılışına katılacak (15.00)

Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker 'Lider Çocuk Kampı' etkinliklerini ziyaret ederek 'Yaz Tatil Kitabı'nın dağıtımını yapacak ve Polatlı'ya giderek çeşitli açılış ve temaslarda bulunacak (11.00– 14.30)

Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş partisinin genel merkezinde Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu ve beraberindeki heyeti kabul edecek. (11.00)

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Afganistan ziyareti çerçevesinden, Cevizcan İl İmar Ekibini törenle hizmete açacak. Afganistan'a ambulans hibe törenine katılacak.

Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz çeşitli temaslarda bulunmak üzere Bingöl'e gidecek.

Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün, Bursa'da '1 Milyonuncu Doblo üretim törenine katılacak. Bakan Ergün Oyak-Renault Otomobil Fabrikası'nı ziyaret edecek. (12.00- 14.00)

BTSO bu yıl 13.'sü tamamlanan "Bursa'daki 250 Büyük Firması Araştırması"nın 2009 yılı sonuçlarını açıklayacak. (11.00)

İzmir Buca Belediyesi ile Tümbel-Sen arasında yapılacak olan toplu iş sözleşmesi törenine KESK Genel Başkanı Sami Evren ve Tümbel-Sen Genel Başkanı Vicdan Baykara katılacak. (14.00)

Uşak cezaevindeki olaylar ile ilgili Nuri ve Vedat Ergin kardeşlerin de aralarında bulunduğu 33 sanıklı davanın görülmesine devam edilecek.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçı için Danimarka üzerinden Faroe Adaları'na gidecek. (08.45)

Gençlik Spor Genel Müdürü Yunus Akgül, başarılı tenisçilere ödül verecek. (10.00)

Ahmet Cömert Boks Turnuvası'nın sponsoru Atilla Cömert, turnuvadaki çarpıklıklar ve boks federasyonu başkanı Eyüp Gözgeç'le ilgili basın toplantısı düzenleyecek. (12.00)

Turkcell Süper Lig'de 2010 – 2011 sezonu fikstür çekilişi yapılacak. (14.00)

Fenerbahçe ile Galatasaray, Almanya'da Spor Toto Dostluk Kupası'nda karşı karşıya gelecekler. (21.00)