Büyükşehir, Boyama Kampanyası Başlatıyor

Büyükşehir Belediyesi sıvasız, boyasız ve mat renklerle boyanmış binaların dış cephelerini estetik hale getirmek amacıyla boyama kampanyası başlattı

Büyükşehir, Boyama Kampanyası Başlatıyor
Büyükşehir Belediyesi sıvasız, boyasız ve mat renklerle boyanmış binaların dış cephelerini estetik hale getirmek amacıyla boyama kampanyası başlattı. İlk olarak pilot olarak seçilen Palandöken ilçesinde başlatılan projeyle, binaların tümü şehrin estetiğini yansıtacak renklere boyanacak.
2011'deki Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları öncesi kentte peyzaj çalışması başlatan Büyükşehir Belediyesi, Polisan boya firmasıyla yaptığı sponsorluk anlaşması kapmasında binaların dış cephelerinin boyanması için kampanya başlatacak. Boyama çalışmasıyla kentin güzel ve estetik bir görüntüye sahip olacağını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, görüntü kirliliğinin ortadan kaldırılacağını söyledi.
Boyama çalışmasına ilk olarak Palandöken ilçesinden başlanılacağını ifade eden Küçükler, " Atatürk bulvarında tespit ettiğimiz binalarda boyama çalışması kısa sürede başlayacak. Daha sonra belirlenen tüm binaların dış cepheleri boyanacak. Erzurum güzel ve modern bir görüntüye kavuşacak" dedi.