Burdur Belediyesi 50 çocuğu sünnet ettirdi

Burdur Belediyesi'nin düzenlediği İnsuyu Kültür Sanat ve Spor Etkinlikleri kapsamında 50 çocuk sünnet ettirildi. Çocuklar, sünnet öncesinde düzenlenen

Burdur Belediyesi'nin düzenlediği İnsuyu Kültür Sanat ve Spor Etkinlikleri kapsamında 50 çocuk sünnet ettirildi. Çocuklar, sünnet öncesinde düzenlenen eğlencede doyasıya eğlendi.

Her yıl etkinlikler kapsamında düzenlenen sünnet organizasyonunda bu yıl 50 çocuk sünnet ettirildi. Sünnet öncesi çocuklar için Susamlık Tesisleri'nde eğlence düzenlendi. Eğlencede 50 çocuk erkekliğe ilk adımı atmanın heyecanını yaşadı. Sünnet ettirilecek çocuklar için düzenlenen şölene Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya ve eşi Şevkiye Akkaya, Başkan Yardımcısı Serdar Başgül, birim müdürleri ve sünnet çocuklarının aileleri ile yakınları katıldı.

Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, çocukların mutlu gününde yanlarında olarak sevinçlerine ortak olmak istediğini belirtti.

Mutlulukların paylaştıkça çoğaldığını kaydeden Akkaya, "Sosyal Belediyecilik anlayışımızın bir parçası olan sünnet şölenini gerçekleştirmekten dolayı mutluluğumu ifade etmek istiyorum." dedi.