Başkan Aşkın'dan Birlik Beraberlik Mesajı

Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın, son dönemde artan terör saldırılarına karşı, birlik ve beraberlik mesajı vererek, "Terörü bitirmek için asla, hainlerin istediği ortamı hazırlamamalı, bir ve beraber olmalıyız" dedi

Başkan Aşkın'dan Birlik Beraberlik Mesajı
Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın, son dönemde artan terör saldırılarına karşı, birlik ve beraberlik mesajı vererek, "Terörü bitirmek için asla, hainlerin istediği ortamı hazırlamamalı, bir ve beraber olmalıyız" dedi.
Başkan Aşkın, terörist saldırıların artmasını hainlerin son çırpınışları olarak değerlendirerek, kendilerinin yok olmadan önceki son dönemi yaşadıklarını söyledi. Aşkın, "Şunu bütün kalbi duygularımla söylüyorum ki, artık ülkemizde, hain terör son çırpınışlarını yaşamaktadır. Bu nedenle eylemlerini artırarak 'yok olmadım' mesajı vermeye çalışmaktadır. Hain örgütten kaçanların ifadeleri, PKK'nın nasıl bir durumun içinde olduğunu gözler önüne sermektedir. Hainler, son çırpınışlarla ülkenin birlik, beraberlik ve bütünlüğünü bozmaya yönelik emellerini gerçekleştirmeyi istiyor. Bu noktada hepimize düşen görev, onların bu isteğini isteyerek ya da istemeyerek yerine getirmek değil, tam aksine bir ve beraber olarak, tek vücut şeklinde hareket edip, hainleri yok etmektir. Milletçe, vatan topraklarının bütünlüğünü korumak için, her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var." dedi. Başkan Aşkın sözlerinin sonunda, bugün toprağa verilen Şehit Piyade Uzman Onbaşı Samet Yılmaz'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve Türk milletine de başsağılı dileğinde bulundu.