Atça'da Trafik Kazası: 1 Ağır Yaralı

Aydın'ın Sultanhisar'a bağlı Atça Beldesi'nde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi ağır yaralandı.

Atça'da Trafik Kazası: 1 Ağır Yaralı
Kaza; bu sabah saatlerinde Aydın-Denizli Devlet Karayolu Atça'ya giriş kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; yol bakım çalışmaları nedeniyle tek şeride düşürülen yolda Halil Gel( 45) yönetimindeki 09 KV 944 plakalı kömür yüklü tır seyir halinde iken şehir merkezinden yola çıkan Demirhan köyünden Bekir Ruh Uruk (34) yönetimindeki 09 NB 351 plakalı kamyonete çarptı. Kazada kamyonet hurdaya dönerken, araç sürücüsü Bekir Ruh Uruk ağır yaralandı. Yaralı sürücü ambulans ile Nazilli Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Milas'tan Denizli'ye kömür götürdüğü öğrenilen Halil Gel; "Aydın istikametinden Denizli istikametine gitmekteydim. Yol dubalar ile ayrılarak tek şeritten verilmiş. Bir anda atça girişinden çıkan kamyonet, kapalı olan kavşaktan dönmek istedi. Bir anda önüme çıktığı için fren sıkmama rağmen çarptım. İnşallah önemli bir şeyi yoktur" dedi.
Eşini bir an olsun yalnız bırakmayan Müjgan Uruk ise; "Ne olduğunu anlayamadım. Eşim beni tren garında indirdi. Tren ile Söke'ye gidecektik. Arabayı park edeceğini söyledi. O ara kavşaktan döneceğini gördüm ve bir anda Tırın arabamıza çarptığını gördüm, bir anda şok oldum ve ambulansı aradık. Şuanda eşimin durumu iyi görünüyor. Allah onu korudu" diye konuştu.
Yaralı sürücünün kaburgalarının kırıldığı ve karaciğerinde hasar olabileceği ve bu nedenle yaralının müşahede altında bulunduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.