Anadolu Gençlik Eskişehir'de buluştu

Eskişehir Anadolu Gençlik Derneği(AGD) mezunları gelenek haline getirdikleri ve bu sene 7.'sini düzenledikleri mezunlar buluşmasını Saffron Hotel'de g

Eskişehir Anadolu Gençlik Derneği(AGD) mezunları gelenek haline getirdikleri ve bu sene 7.'sini düzenledikleri mezunlar buluşmasını Saffron Hotel'de gerçekleştirdi. Programa AGEMDER Anadolu Gençliği Eskişehir Üniversite Mezunları genel sorumlusu Yusuf Özkan'ın yanı sıra Anadolu Gençlik Derneği Eskişehir Şube Başkanı Emin Irmak ve dernek üyeleri katıldı.

Programda konuşma yapan ve gençliğin önemine dikkat çeken Emin Irmak, toplantıya katılan, geçmiş yıllardaki üniversite mezunları ve yeni mezunların tanışması ve kaynaşmasının ve böyle organizasyonlarla kaybolmaya yüz tutmuş değerlere sahip çıkılmasının çok önemli olduğunu belirtti. Tüm dünyada ılımlı İslam politikası adı altında çeşitli organizasyon ve programlarla ahlak ve maneviyatın yozlaştırılmaya çalışıldığını kaydeden Irmak, "Bize düşen bu değerlere sahip çıkmaktır. Bu anlamda üniversitelerde okutulan programların kalite seviyesi, sekiz yıllık eğitim programıyla daha çocuk yaşlarda öğrenilmesi gereken ahlaki ve manevi gelişimin ağaç yaşken eğilir anlayışıyla olması gerekirken, maalesef birileri tarafından uygulanan ve hayatımıza konulan programlarla da daha çocuk yaştan başlayarak gençliğin, yani neslimizin bozulmasına kaynaklık etmiştir. Bütün bunlara ve gelişen olaylara şimdiki nesil önderlik etmeli ve değerlerimize sahip çıkmalıdır." dedi.

Anadolu Gençlik mensubu Anadolu ve Osmangazi Üniversitesi'nden mezun gençler bir sonraki gün, buluşmalarını bir piknik programı ile kutladı.