Ak Parti'den Mitinge Davet Ziyareti

AK Parti Malatya İl Başkanı Mustafa Şahin, 25 Temmuz Pazar Günü Başbakan Erdoğan'ın katılacağı miting öncesinde sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ediyor.

AK Parti İl Başkanı Şahin ve beraberindeki heyet, ziyaretler kapsamında Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kalaycıoğlu'nu ziyaret etti.
Ziyarette konuşan AK Parti Malatya İl Başkanı Mustafa Şahin, "Başbakanımız ve AK Parti Genel Başkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan, 25 Temmuz Pazar günü saat 17.00'de Hükümet Meydanı'nda mitinge katılacaktır. Referandum öncesinde ilimize yakışır bir şekilde Başbakanımızı karşılayacağız. Başbakanımız 36 ilde referandum için miting yapacak. Bunlardan birisinin de Malatya olması bizim için memnun edici bir gelişmedir. Malatyalılar, her zaman Başbakana olan sevgisini sandığa yansıtmıştır. Cumhurbaşkanlığı için
yapılan referandum için yüzde 82'den yukarı bir destek verilmişti. Bu referandum hükümet için bir güvenoyu için değil, anayasa değişikliği içindir. 12 Eylül 1980'de yapılan darbe ile cuntacıların oluşturduğu anayasanın kısmen de olsa 26-27 maddesinin değiştirilmesi oylaması yapılacaktır" dedi.
Kalaycıoğlu, "Tüm Malatya halkının mitinge gelmesinde fayda olduğunu düşünüyorum. Memleketimiz için hayırlısı ne ise o olsun" dedi.