Oğuz Aral Antalya'da Anılacak

Türk karikatürünün köşe taşlarından kabul edilen Oğuz Aral, ölümünün 6'ncı yıldönümünde Antalya'da anılacak

Oğuz Aral Antalya'da Anılacak
Türk karikatürünün köşe taşlarından kabul edilen Oğuz Aral, ölümünün 6'ncı yıldönümünde Antalya'da anılacak. Aral'ın yetiştirdiği çizerlerden mizah yazarı Cihan Demirci, Antalya Büyükşehir Belediyesi'nce 26 Temmuz'da gerçekleştirilecek etkinlik kapsamında 'Mizahımızın Alay Köşkü: Oğuz Aral ve Gırgır' başlıklı söyleşide ustasını anlatacak.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, Türk karikatürünün köşe taşlarından biri olan Oğuz Aral'ı ölümünün 6'ncı yıldönümünde bir dizi etkinlikle anacak. Etkinlik kapsamında, Oğuz Aral'a ait karikatürler sergilenecek ve Cihan Demirci'nin katılacağı bir söyleşi düzenlenecek. Oğuz Aral'ın öğrencilerinden olan Cihan Demirci, 26 Temmuz günü saat 21.00'de Cumhuriyet Meydanı Açıkhava Sergi Alanı'nda görsel sunumlu bir söyleşi gerçekleştirecek.
AVANAK AVNİ SERGİSİ
Damdaki Mizahçı olarak da anılan Cihan Demirci, 'Mizahımızın Alay Köşkü: Oğuz Aral ve Gırgır' başlıklı söyleşide, izleyenleri Aral'ın hayatında çok önemli yer tutan Gırgır Dergisi tarihine doğru bir yolculuğa çıkaracak. Aynı gün saat 20.30'da Cumhuriyet Meydanı Açıkhava Sergi Alanı'nda Oğuz Aral'ın unutulmaz tiplemelerinden 'Avanak Avni' karikatür sergisi de açılacak. Sergi 1 Ağustos'a kadar açık kalacak.