Mhp'nin Referandum Seferberliği

MHP Adana İl Başkanlığı, partisinin tüm il genel meclisi üyelerini referandum çalışmaları için seferber etti.

MHP'li 24 İl Genel Meclisi Üyesi, Adana'nın 14 ilçesi ve bu ilçelere bağlı 580 civarındaki köyü karış karış gezmeye başladı.
MHP'li İl Genel Meclisi üyeleri, Meclis Başkanı Abdullah Torun'un başkanlığında koordine olarak köy gezilerine Tufanbeyli ilçesinden başladı.
MHP heyeti, Yamanlı, Yeşilova, Kayarcık, Çukurkışla, Kirazlıyurt, Bozgüney, Taşpınar, Akçal, Fatma kuyu, Polatpınar, Şar, Elemanlı, Ayvaz, Akpınar, Soğanlı, Kartaldan, Evci, Çatalçam, Hanyeri, Demiroluk, Ortaköy, Pekmezli, Doğanbeyli ve Güzelim köylerine giderek köylülerin sıkıntılarını dinledi.
İl Genel Meclisi Başkanı Abdullah Torun, gittikleri köylerdeki ilgi ve desteğin kendilerini oldukça memnun ettiğini. Ayrıca Adana'nın en uzak ilçesi olan Tufanbeyli'nin tüm köylerine bir şekilde özel idare hizmetinin ulaşmış olduğu gerçeğini yerinde tespit etmenin mutluluğunu duyma fırsatı bulduklarını ifade etti.
Torun, başkanlığındaki MHP ekibi, köylerin yerel sorunlarını tartışmak dışında 12 Eylül tarihinde yapılacak olan Anayasa değişikliği referandumu konusunda da köylü vatandaşların fikirlerini öğrenip MHP'nin bu oylamada neden hayır oyu kullanacağını anlatıyor.
MHP heyetleri gittikleri köylerdeki muhtarlıklar ve köy kahvelerindeki toplantılara ilave olarak, sorunlu bölgeleri yerinde tespit ediyor ve yapılan özel idare hizmetlerini verimliliğini de yerinde görüyor.
Abdullah Torun, gittikleri köylerdeki vatandaşların büyük oranda Hayır oyu kullanmak eğiliminde olduklarını görmekten memnun olduklarını, parti çalışmalarıyla Hayır oyunu çok daha yüksek orana çıkaracaklarını iddia etti.
MHP İl Başkanlığını yürüttüğü karış karış köy gezileri bugün Saimbeyli, yarın Feke ilçesi daha sonra da Adana'nın tüm köylerini kapsayacak şekilde devam edeceği öğrenildi.