İnegöl'de Traktör Devrildi: 2 Ölü, 2 Yaralı

Bursa'nın İnegöl ilçesine bağlı Lütfiye köyünde gece saat 23.30 sıralarında meydana gelen traktör kazasında, baba ile 5 yaşındaki oğlu hayatını kaybetti, diğer iki oğlu yaralandı.

Lütfiye köyünde çiftçilik yapan 60 yaşındaki Esat Ergün, köyün üzerindeki tarlalarında bağlı olan köpeklerine yiyecek götürmek için üç oğlunu da yanına alarak 16 F 3784 plakalı traktör ile yola çıktı. Köyün çıkışında önlerine fırlayan köpeğe çarpmamak için kullandığı traktör ile hamle yapan Esat Ergün, direksiyon hakimiyetini kaybedince yoldan çıkarak evin bahçesine yuvarlandı.
Evin bahçesinde bulunan dut ağacına çarparak durabilen traktörde, 8 çocuk babası sürücü Esat Ergün ve en küçük oğlu 5 yaşındaki Eyüp Ergün hayatlarını kaybederken, traktörde bulunan diğer çocukları 19 yaşındaki Mustafa Ergün ile 15 yaşındaki Erol Ergün yaralandı. Kazayı duyar duymaz evlerinden fırlayan köylüler yaralıları özel bir otomobil ile hemen İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne getirdiler. Yaralılar burada tedavi altına alınırken, olay yerinde hayatlarını kaybeden baba Esat Ergün ve en küçük
oğlu Eyüp Ergün'ün cesetleri olay yerinde yapılan gerekli incelemelerinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Eşi ve çocuklarının yaralı oldukları bildirilen anne Zeliha Ergün'e Acil Servis'te sakinleştirici iğne yapılırken, hastaneye akın eden diğer yakınları gözyaşlarına boğuldular.
Lütfiye köyünü üzüntüye boğan kaza ile ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.