Iğdır'da Huzur Uygulaması

Türkiye'de artan terör olayları nedeniyle Iğdır İl Emniyet Müdürlüğü olası olayları önlemek amacıyla il genelinde güvenlik önlemlerini arttırdı

Türkiye'de artan terör olayları nedeniyle Iğdır İl Emniyet Müdürlüğü olası olayları önlemek amacıyla il genelinde güvenlik önlemlerini arttırdı. Polis, şehrin birçok noktasında vatandaşların huzurunu sağlamak amacı ile araçları durdurarak kimlik kontrolü uygulaması yaptı.
Yapılan uygulamalar ile vatandaşlarımızın daha huzurlu bir yaşam sürmesini amaçladıklarını belirten yetkililer, şehrin önemli noktalarında araç kontrolü yapıldığını, bunun yanında karakolların çevresindeki duvarların taşlarla örüldüğünü, duvarların çevrelerine kalın camların takıldığını, ayrıca noktalarda görev yapan personellere uzun namlulu silah verildiğini bildirdi.
Yapılan uygulamayı son derece yerinde ve olumlu bulduklarını belirten Iğdırlı vatandaşlardan Göksel Gülbey, "Emniyet mensuplarımızın bizlere daha huzurlu bir ortam sağlamak amacıyla gerçekleştirdikleri bu çalışmaları taktirle karşıladık" dedi.
Bahri Fidan isimli vatandaş ise; emniyetin yaptığı uygulamadan memnun olduğunu, bunun kendilerinin daha da güvenilir bir ortamda yaşam hissini verdiğini ve bu tür kontrollerin devamını dilediğini söyledi.