Gençlerbirliği'nde keyifli idman

Avusturya kampına günde 3 antrenmanla başlayan Gençlerbirliği, sabah koşu, öğlen saha ve taktik ve akşam da koordinasyon-kondisyon ağırlıklı olmak üze

Avusturya kampına günde 3 antrenmanla başlayan Gençlerbirliği, sabah koşu, öğlen saha ve taktik ve akşam da koordinasyon-kondisyon ağırlıklı olmak üzere yoğun bir çalışma gerçekleştiriyor. Takımda beraberliği güçlendirmek için yapılan son antrenman ise oldukça neşeli geçti.

Lig öncesi ikinci etap çalışmalarını Avusturya'da günde üç antrenmanla sürdüren Kırmızı-Siyahlıların takım beraberliğini güçlendiren ve Survivor'a benzeyen antrenmanı neşeli geçti. Sabah koşusunun ardından yapılan öğlen antrenmanı neşeli bir oyunla başladı. İki ayrı gruba ayrılan futbolcular, üzerine çıktıkları banklardan düşmemek ve yere basmadan yer değiştirmek şartıyla önce doğum günlerine, ardından da isimlerinin ilk harfine göre sıraya girme oyununu gerçekleştirdiler.

Kaptan Serdar Kulbilge'nin önderi olduğu grup, her iki organizasyonu ilk tamamlayan ekip oldu. Başkent temsilcisi, akşam antrenmanında kondisyona dayalı bir çalışmayla günü tamamladı.

Gençlerbirliği, Avusturya kampında ilk hazırlık maçını yarın (21 Temmuz) Macar birinci lig temsilcisi Lombard Papa ile saat 17.30'da Bad Tatzmannsdorf'ta oynayacak.