G.Saray galibiyeti bize ilaç olur

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Selçuk Şahin, hazırlık maçında Köln'den 5 gol yemeleri üzerine Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın futbolculara yönelik suçlayıcı açıklamalarına ...



Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Selçuk Şahin, hazırlık maçında Köln'den 5 gol yemeleri üzerine Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın futbolculara yönelik suçlayıcı açıklamalarına hak verdi.

Aykut Kocaman'ın 'az bile konuştuğunu' belirten tecrübeli oyuncu, "Hocamızın uyarılarını dikkate alıyoruz. Çok üzüldük maçtan sonra. Bir kupa finalini kaybetmiş kadar üzüldüm. İyi giden moralimiz bozuldu. Galatasaray ile oynayacağımız hazırlık maçını kazanırsak biraz olsun moralimiz düzelir ve tekrar o özgüveni yakalarız." dedi.
Sarı-Lacivertli takımın Belçi-ka'da yaptığı hazırlık kampında basın toplantısı düzenleyen Selçuk, sözlerine Dünya Fenerbahçeliler Günü'nü kutlayarak başladı. Hazırlık maçlarında Aykut Kocaman'ın istediklerini sahaya yansıtamadıklarını kaydeden Selçuk, şöyle devam etti: "Hiçbir neden Köln maçının skorunun bahanesi olamaz. Birçok ders çıkartacağız bu karşılaşmadan. Fenerbahçe'nin bir futbolcusu olarak bir daha böyle sonucun yaşanmayacağına dair herkese söz verebilirim."
Yarın Galatasaray ile yapacakları derbiyi sadece hazırlık maçı olarak görmediğini dile getiren Selçuk Şahin, "Güzel ve lig kalitesinde bir maç olacağını düşünüyorum. Tamamen kazanmak için çıkacağız maça. Son iki sezonda G.Saray'a gol attım. İnşallah bu maçta da atarım. Bir F.Bahçe futbolcusu adına yaşanabilecek en büyük zevklerden bir tanesi G.Saray'a gol atmaktır." yorumunda bulundu. Bu arada F.Bahçe'de Emre Belözoğlu'nun bağırsak enfeksiyonu rahatsızlığı nedeniyle kamptan ayrılıp İstan-bul'a dönmesi moralleri bozdu.
"Brandao Fenerbahçe'de" iddiası
Fransız basını, Fenerbahçe'nin, Fransa'nın Marsilya takımının Brezilyalı forveti Brandao ile yakından ilgilendiğini ileri sürdü. "Aujourd'hui en France" gazetesinin haberine göre, Fenerbahçeli yöneticilerin, Marsilya yöneticileriyle transferi sona erdirmek için pazarlık halinde olduğu iddia edildi. 2009'da Shakhtar Donetsk'ten Marsilya'ya transfer olan 30 yaşındaki Brandao, bu takımda 46 maçta 15 gol attı.

Zaman