Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Mısır'a gidecek.

Uzmanlaşmış Meslek Edindirme Merkezleri Projesi, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'nde düzenlen

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Mısır'a gidecek.

Uzmanlaşmış Meslek Edindirme Merkezleri Projesi, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'nde düzenlenecek basın toplantısı ile kamuoyuna tanıtılacak. TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun ev sahipliğinde gerçekleştirilecek toplantıya, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ömer Dinçer, Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün katılacak. (10.00)

MHP, AK Parti ve BDP'nin Meclis Grup toplantılarında liderler gündemdeki konuları değerlendirilecek. (10.30 - 11.30 - 12.30)

Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker, Lalahan'da 'Boğa ve Test Merkezi, Gen Bankası ve Biyoteknoloji Ünitesi'nin açılışına katılacak. (18.00)

Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş parti genel merkezinde Hak-İş Genel Başkanı Salim Uslu'yu kabul edecek. (15.00)

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Genel Başkanı Halil İbrahim Balcı 'Ramazan pidesi ve son ekmek fiyatları' ile ilgili Federasyon Genel Merkezi'nde basın toplantısı düzenleyecek. (14.00)

Ekiz Yağ ve Sabun Sanayi A.Ş.'nin İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'ndaki (İMKB) işlem görmeye başlaması dolayısıyla gong töreni düzenlenecek. (09.45)

Türkiye Bankalar Birliği Genel Sekreteri Ekrem Keskin, 2010'un ilk 6 ayı itibariyle Türkiye ekonomisi ve bankacılık sektörünü değerlendirecek. (10.30)

Bora Jet'in, Bursa Yenişehir Havaalanı'ndan yapacağı uçak seferleri start alıyor. (10.00)

Kıbrıs Barış Harekatı'nın 36'ıncı yılı düzenlenecek törenlerle kutlanacak. (10.30)

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin Barış ve Özgürlük Bayramı nedeniyle konsolosluk tarafından kutlama yapılacak. (10.00)

İzmir Valis M. Cahit Kıraç, İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli Emniyet Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürlerinin terfi törenine katılacak. (11.00)

Altay Spor Kulübü Başkanı Ahmet Taşpınar ve yönetim kurulu üyeleri İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş'ı ziyaret edecek. (14.00)