Bbp'den Terör Saldırısına Kınama

Büyük Birlik Partisi (BBP) Sivas İl Başkanlığı, yayınladığı mesajında, akşam saatlerinde Hakkari'nin Çukurca ilçesinde yapılan ve 6 askerin şehit olduğu saldırının ardından terör örgütünü kınadı.

Büyük Birlik Partisi Sivas 2. Başkanı Ömer Aydoğan, yayınladığı mesajında vatana ihanet suçunun cezasının idam olması gerektiğini bildirdi. Aydoğan, mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Hainler yine hainliğini yaparak, ihanetin en emsalsiz örneklerini sergilemeye devam ediyorlar. En son bize ulaşan bilgilere göre; operasyonların yoğun olarak sürdüğü Türkiye'nin Kuzey Irak sınırındaki Çukurca ilçesinde bu gece saatlerinde bir grup hainin askeri birliğe uzun namlulu silahlarla taciz ateşi açtıkları ve taciz ateşine askerlerin anında karşılık vermesi üzerine de çatışma çıktığı bildirildi. Çatışmaların sabah saatlerine kadar sürdüğü belirtilirken bölgeye çok sayıda takviye birlik gönderildiğini de öğrendik. Terörün bitirilmesi için PKK ve İmralı ile masaya oturulması gerektiğini savunan sözde Milletvekillerinin bulunduğu bir Meclis yapısı ile ve bu görüşlere paralel düşüncelerin açılım saçmalıkları ile politika olarak sunulduğu hükümet yapısı ile terör konusunda sağlıklı ve kökten çözümlerin alınabileceğini biz de, Büyük Türk Milleti de düşünmüyoruz.
Terörün bitirilebilmesi için, terör suçunun "Vatana İhanet Suçları" kapsamına alınması ve "Vatana İhanet Suçunun" cezasının da "İDAM" olarak kabul edilmesi artık şart olmuştur. Her gün hain saldırılarla birçok ocağımıza figan düşerken hiç kimse çıkıp da "Şehitler Ölmez! edebiyatı ile hamaset yapmasın. Ya Terörü, ininde boğacak ve devamını engellemek içinde kökten tedbirler almak adına gerekli kanunları çıkaracaksınız ya da bu işi beceremediğinizi itiraf ederek emaneti hak edene vermek için Türk Milletinin önüne sandığı koyacaksınız."