AK Parti Odunpazarı İlçe Teşkilatı referanduma hazırlanıyor

Eskişehir'de AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Coşkun Şengün ve beraberindeki partililer AK Parti Genel Merkezi Teşkilat Başkanlığı'na bir ziyaret gerç

Eskişehir'de AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Coşkun Şengün ve beraberindeki partililer AK Parti Genel Merkezi Teşkilat Başkanlığı'na bir ziyaret gerçekleştirdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem ziyaretten son derece memnun olduğunu belirterek, referanduma sunulan anayasa değişikliği paketinin ülkenin geleceği için son derece önemli bir dönüm noktası olduğunu, referandum sürecinin işlediğini, teşkilatların bu konuda çok iyi hazırlanarak halka nelerin değişeceğini anlatmalarını gerektiğini belirtti.

Muhalefetin ülkedeki hiçbir sorun hakkında söyleyecek sözü, projesi ve vizyonu bulunmadığı gibi dünyadan da haberi olmadığını belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem, muhalefetin Türkiye'de sorunların çözülmesini istemediğini vurguladı.

Ziyarette Odunpazarı ilçe başkanı Coşkun Şengün, İlçe Başkan yardımcıları Ali Karademir, Ergin Ergani, Varol Tezcan ve Zeki Çoban da hazır bulundu.