Üftade Değerler Platformu, Hakan Şükür'e plaket verdi

Uşak Özel Üftade Eğitim Kurumları Değerler Platformu, beşinci plaketini spor camiasına katkılarından dolayı Hakan Şükür'e verdi. Uşak Valisi Özdemir Ç

  Uşak Özel Üftade Eğitim Kurumları Değerler Platformu , beşinci plaketini spor camiasına katkılarından dolayı Hakan Şükür ' e verdi . Uşak Valisi Özdemir Çakacak ' ın ödülü takdim ettiği törende Belediye Başkanı Ali Erdoğan da Şükür ' e bir buket çiçek sundu . Çakacak ' ın tatil için ilden ayrıldığı , Şükür ' ün Uşak ' ta olduğunu öğrenince yoldan döndüğü öğrenildi .

Hakan Şükür ' ün , Türk futbolunun yetiştirdiği en büyük değerlerden biri olduğunu belirten Vali Çakacak , " Milletin gönlünde taht kurmuş bir isimdir . Hem futbolcu hem de kişi olarak Hakan Şükür ' ü örnek görüyoruz . Ayrıca hemşehrim olmasından dolayı kendisiyle her zaman gurur duymuşumdur . " dedi . Başkan Erdoğan da Şükür ' ün , model bir insan olduğunu söyledi .

Uşak ' a ziyaretini geç kalmış olarak gördüğünü ifade eden Hakan Şükür ise , " Bu kadar güzelliği görmek beni memnun etti . Tatilini bölüp yoldan dönüp gelen Sayın Valimiz ' e de çok teşekkür ediyorum . Ben bir takım oyuncusuydum . Biz ülke evladı olarak bir takımız . " dedi . Dualarla bugünlere geldiğini vurgulayan Şükür , " Benim babam da bir Fenerbahçeli ama o da duasını eksik etmedi . Başarım için dua etti . Dışarıya çıktığımda , hangi takımı tutarsa tutsun herkes yanımıza geliyor , Bu da beni yakaladığım başarıdan daha çok mutlu ediyor . " şeklinde konuştu . Makam ve şöhretin gelip geçici olduğunu vurgulayan Şükür , kendisine gösterilen sevgiden mutluluk duyduğunu , bu sevginin kendisini doğru yolda hissetmesine vesile olduğunu söyledi .

Programda ayrıca başka bir Galatasaraylı futbolcu Arif Erdem ' e de plaket verildi . Plaketi , Gökkuşağı Eğitim Kurumları Müdürü Mustafa Ali Gökbudak , Erdem ' e ulaştırılmak üzere RodiMood Yönetim Kurulu Başkanı Fetin Kazancı ' ya takdim etti .

Hakan Şükür ' ü ve protokol üyelerini misafir etmekten memnun olduklarını belirten Özel Üftade Koleji Müdürü Recep Ali Yalçın da şunları söyledi : " En başından arzu ettiğimiz fakat yeni nasip olan Hakan Şükür ' e , Değerler Platformu ' nun beşinci plaketini veriyoruz . Hakan ' ın attığı goller , kaldırdığı kupalar , spor camiasına katkıları ve dünyanın sayılı futbolculardan olmasına rağmen beyefendi duruşu çok önemlidir . " Değerler Platformu ' nun uluslararası boyutta olduğunu anlatan Müdür Yalçın , " Bu platforma ilk olarak , İspanyanın Sevilla takımında oynayan Kanoute ' yi çıkarmıştık . Daha sonra sanatçı duruşundan dolayı Fatih Kısaparmak , önden giden atlıların destanını yazan ve kadirşinastlık gösteren gazeteci yazar Harun Tokak , depremden sonra evinin kapılarını Kimse Yok Mu Derneği ' ne açan ve Haiti ' nin geleceği için çalışan Haitili aileye plaket vermiştik . " dedi .