Mhp'den Akyazı'da Gövde Gösterisi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) milletvekilleri Abdülkadir Akcan, Cemalettin Uslu, Süleyman Latif Akyazı ilçesinde incelemelerde bulundular.

  Milletvekikleri Merkez Karar Yürütme Kurulu üyesi Enver Toçoğlu ile birlikte ilçede ziyaretlerde bulundular . İlk olarak parti binasında partililerle bir araya gelen milletvekilleri yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdiler . Milletvekili Abdülkadir Akcan , partililerden çok çalışmalarını isteyerek , " MHP ' nin üç ana hedefi vardı . Bunlardan biri 2007 genel seçimlerindeki oy oranını artırarak meclise girmekti bunu başardık . İkinci hedefimiz ise 2009 yerel seçimlerinde oy onarımızı artırmak ve belediye sayımıza artırmaktı . Bunud a sizlerle birlikte başararak oylarımızı yüzde 14 ' den yüzde 17 ' ye çıkararak belediye sayısını ikiye katladık . Son hedefimiz ise olası erken veya normal süresinde yapılacak olan genel seçimlerde tek başına iktidar olmaktır . Bu hedefimizi inşallah sizlerle birlikte gerçekleştirerek ülkemizin geleceğini aydınlatacağız " dedi .
Akcan , iktidarın PKK ve yandaşları ile aynı safta yer aldığını ifade ederek , " Açılım dediler PKK ' yı azdırdılar . Şimdide görüşme talep ederek fikrimizi soruyorlar . Bunlarla neyi görüceğiz . Bizim bunlarla işimiz olmaz biz halkımızın geleceği için halkla beraber yola çıkıyoruz . İlk seçimde de bu halk MHP kadrolarına güvenerek tek başına iktidar yapacaktır . Bu gün itibariyle ülke genelinde MHP kadroları seçim çalışmalarına başlayarak ve halkımızla iç içe olacaktır " diye konuştu . Milletvekilleri daha sonra esnafları ziyaret etti .