Makridis'ten Canik'e Övgü

TUSKON'un davetlisi olarak Samsun'a gelen AB Genişleme Komisyonu Türkiye Masası Şefi Chrıstos Makridis, Meşe Kültür Tesisleri'nde Canik Belediye Başkanı Osman Genç'in konuğu oldu.

Makridis'ten Canik'e Övgü
  KASİF Başkanı Osman Reis , KASİAD Başkanı Abdurrahman Hacıkerimoğlu , TUSKON Bürüksel Temsilcisi Serdar Yeşilyurt ' un da hazır bulunduğu ziyarette Canik ' te yapılan projeler hakkında bilgi veren Başkan Osman Genç , " Canik , merkezle bütünleşen ve Samsun ' a hayat veren projeleriyle şehrin lokomotifini oluşturan önemli bir ilçe " diye konuştu .
İlçede yapılan sağlık , spor , eğitim , kültür ve toplu konut yatırımları ile Canik ' in kabuğunu kırdığını ve ilçenin hızlı bir gelişim ve değişim süreci yaşadığını söyleyen Osman Genç , " Zengin bir alt kimlik mozaiğimizle sosyal ve kültürel kaynaşmanın yaşandığı , geleceğe güvenle bakan ilçemiz , Karadeniz ' in parlayan yıldızı konumundadır " şeklinde konuştu .
Projelerden çok etkilenen AB Komisyonu Genişleme Komisyonu Türkiye Masası Şefi Chrıstos Makridis , Canik hakkındaki görüşlerine şu şekilde dile getirdi : " Canik eşsiz doğa manzarası ile şehre hakim bir noktada konuşlanmış , çağdaş ve modern bir kent izlenimi veren bir ilçe . Canik Belediye Başkanı Osman Genç ' in omuzlarına yüklenen sorumluluk ve bu sorumluluğa karşın çalışmaları ile gösterdiği performans olağanüstü . "