İspanya Portekiz 1-0 maçını izle

İspanya ile Portekiz'in mücadelesi nefesleri kesti. Sarı kırmızılılar, Dünya Kupası'nın yıldızı David Villa'nın başrolünde istediğini aldı. İspanya Portekiz karşısında aldığı galibiyetle rakibinin 19 maçlık yenilmezlik serisine de nokta koydu. Paraguay ile eşleşti.

İspanya Portekiz 1-0 maçını izle
  İspanya ile Portekiz ' in mü ; cadelesi nefesleri kesti . Sarı kırmızılılar , Dü ; nya Kupası ' nın yıldızı David Villa ' nın başrolü ; nde istediğini aldı . İspanya Portekiz karşısında aldığı galibiyetle rakibinin 19 maç ; lık yenilmezlik serisine de nokta koydu . Paraguay ile eşleşti .

SONUCU merakla beklenen maç ; ta gü ; len İspanya oldu . . . Dü ; nya Kupası ' nda ç ; eyrek final iç ; in kozlarını paylaşan Boğalar ile Portekiz ' in mü ; cadelesi nefesleri kesti . Sarı kırmızılıların kupadaki yıldızı David Villa skoru belirledi , takıma tur kapısını aç ; tı : 1-0 .

Devre 0-0 bitti

İlk devrede Ronaldo ' nun ö ; nderliğinde İspanya kalesine yü ; klenen Portekiz ' e ilk devrede cevap David Villa ve Torres ' ten geldi . Bir ç ; ok net pozisyonun yaşandığı ilk yarıda kaleciler ve savunmalar hatasız oynayınca devre de 0-0 ' lık eşitlikle sona erdi .

4 ' ü ; ncü ; golü ; nü ; attı

İkinci yarının başlarında kontrolü ; nü ; rakibine kaptıran İspanya ' da teknik direktö ; r Del Bosque ' nin oyuna hamlesi gecikmedi . İlk yarının aksine ikinci yarıda etkisiz kalan Torres , 58 . dakikada kenara gelirken 1 . 95 ' lik dev forvet Llorente oyuna girdi . İlerleyen dakikalarda orta sahadaki ü ; stü ; nlü ; ğü ; yeniden yakalayan İspanya aradığı golü ; Villa ' nın ayağından buldu .
63 . dakikada yine mü ; thiş organize gelişen bir İspanya atağında David Villa , sol ç ; aprazdan kaleye vurdu . Kaleciden dö ; nen topu tamamlayan golcü ; oyuncunun ikinci vuruşunda ü ; st direğe de ç ; arpan top ağlara gitti ve İspanya 1-0 ö ; ne geç ; ti .
Kupadaki 4 . golü ; nü ; attı .

Golden sonra da rahat bir oyun sergileyen İspanyollar , kendi sahasında ç ; ıkmakta zorlanan Portekiz ' in son dakikalardaki gol girişimlerinin boş ç ; ıkmasıyla maç ; ı 1-0 kazanarak ç ; eyrek finale yü ; kseldi . İspanya ' nın ç ; eyrek finaldeki rakibi ise Paraguay oldu .

Ronaldo yıkıldı

PORTEKİZ ' in sü ; per starı Ronaldo dü ; n gece etkisiz bir futbol sergiledi . Yıldız futbolcu , 90 dakika sonunda adeta yıkıldı

Ç ; EYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ

2 Temmuz Cuma
Nelson Mandela Bay Stadı
Brezilya-Hollanda ( 17 . 00 )
Soccer City Stadı
Gana-Uruguay ( 21 . 30 )

3 Temmuz Cumartesi
Cape Town Stadı
Arjantin-Almanya ( 17 . 00 )
Ellis Park Stadı
Paraguay-İspanya ( 21 . 30 )