İsmail YK Ereğli'yi coşturdu
Zonguldak Ereğli'de düzenlenen 17. Uluslararası Sevgi Barış Dostluk Kültür ve Sanat Festivali'nin ilk gününde, arabesk müziğin genç ve sevilen isimler
Bundan önce olduğu gibi bu yıl da ülkenin önde gelen sanatçılarına ev sahipliği yapan Ereğli , festivalin ilk gecesinde İsmail YK ' yı ağırladı . Sahneye çıkışı ile birlikte hayranlarının coşkulu karşılaması ile karşılaşan İsmail YK kendisine ait olan birçok eseri seslendirdi . Sahnede sevenleriyle buluşan İsmail YK , kendisini dinlemek için alanları dolduran on binlerce müzikseverin coşkusuyla muhteşem bir konsere imza attı .
İsmail YK , Sen Hiç Aşık Oldun mu , Kanka , Bomba Bomba gibi sevilen şarkılarının yanı sıra bu yıl çıkardığı yeni albümü Haydi Bastır ' dan şarklılara da yer verdi .
Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ve eşi Neriman Posbıyık İsmail YK ' ya birbirinden güzel hediyeler verdi . Başkan Posbıyık , halkın isteği ve sevenlerinin yoğun ilgisi üzerine Ereğli ' ye davet ettiklerini ve kendilerini kırmadıkları için de İsmail YK ' ya teşekkür etti .
İsmail YK ise Karadeniz Ereğli ' ye annesi ile birlikte gelmek istediğini ancak nasip olmadığını , Ereğli ' yi çok sevdiğini dile getirdi . Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ise İsmail YK ' yı Ereğli ' de görmekten son derece mutlu olduklarını belirterek , kendisini önümüzdeki yıllarda da Ereğlililerle buluşturacaklarını söyledi .
