Hafta sonu hava durumu (İstanbul)

İstanbul'da hafta sonu hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji hafta sonunda istanbul2luları bekleyen hava durumunu açıkladı. İstanbul'daki yağmurlu hava durumu metropolde yaşayanları plan yaparken tereddütte bırakıyor.

Hafta sonu hava durumu (İstanbul)
  Hava sıcaklığı Tü ; rkiye ' nin gü ; ney ve batı kesimlerinde 1 ila 3 derece artacak , diğer yerlerde ö ; nemli bir değişiklik olmayacak . Meteoroloji Genel Mü ; dü ; rlü ; ğü ; ' nce yapılan son değerlendirmelere gö ; re , Tü ; rkiye ' nin kuzey kesimlerinde kısa sü ; reli ve yerel olmak ü ; zere sağanak ve gö ; kgü ; rü ; ltü ; lü ; sağanak şeklinde yağışlar bekleniyor .

Hava sıcaklığı gü ; ney ve batı kesimlerde 1 ila 3 derece artacak , diğer yerlerde ö ; nemli bir değişiklik olmayacak . Rü ; zgar ise genellikle batı ve kuzeybatı , Akdeniz ' in kıyı kesimlerinde gü ; ney ve gü ; neybatı , Marmara ' da kuzey ve kuzeydoğudan hafif , arasıra orta kuvvette , yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak esecek .


BAZI İLLERDE HAVA DURUMU


Bazı illerde bugü ; n hava durumu ve sıcaklık değerleri şö ; yle olacak : İSTANBUL : Az bulutlu ve aç ; ık zamanla parç ; alı bulutlu ( 28 ) ANKARA : Az bulutlu ve aç ; ık , ö ; ğle saatlerinde parç ; alı bulutlu ( 30 ) İZMİR : Az bulutlu ve aç ; ık ( 34 ) ADANA : Az bulutlu ve aç ; ık ( 32 ) ANTALYA : Az bulutlu ve aç ; ık ( 32 ) SAMSUN : Parç ; alı bulutlu ( 28 ) ERZURUM : Az bulutlu ve aç ; ık , zamanla parç ; alı bulutlu ( 27 ) DİYARBAKIR : Az bulutlu ve aç ; ık ( 39 )

BÖ ; LGELERDE HAVA DURUMU


Yapılan son değerlendirmelere gö ; re bugü ; n bö ; lgelerde hava durumu şö ; yle olacak :
MARMARA : Az bulutlu ve aç ; ık zamanla batısı parç ; alı ç ; ok bulutlu , ö ; ğle saatlerinden sonra Edirne , Kırklareli ve Ç ; anakkale ç ; evreleri kısa sü ; reli ve yerel olmak ü ; zere sağanak ve gö ; kgü ; rü ; ltü ; lü ; sağanak yağışlı geç ; ecek .
EGE : Az bulutlu ve aç ; ık geç ; ecek .
AKDENİZ : Az bulutlu ve aç ; ık geç ; ecek .
İÇ ; ANADOLU : Az bulutlu ve aç ; ık , ö ; ğle saatlerinde kuzeyi parç ; alı bulutlu geç ; ecek .
BATI KARADENİZ : Parç ; alı zamanla ç ; ok bulutlu , bö ; lge geneli kısa sü ; reli ve yerel olmak ü ; zere sağanak ve gö ; kgü ; rü ; ltü ; lü ; sağanak yağışlı geç ; ecek .
ORTA ve DOĞU KARADENİZ : Parç ; alı , doğusu ç ; ok bulutlu , Rize ve Artvin ç ; evreleri kısa sü ; reli ve yerel olmak ü ; zere sağanak ve gö ; kgü ; rü ; ltü ; lü ; sağanak yağışlı geç ; ecek .
DOĞU ANADOLU : Az bulutlu ve aç ; ık , zamanla kuzeydoğusu parç ; alı bulutlu , ö ; ğle saatlerinden sonra Ardahan ç ; evreleri kısa sü ; reli ve yerel olmak ü ; zere sağanak ve gö ; kgü ; rü ; ltü ; lü ; sağanak yağışlı geç ; ecek .
GÜ ; NEYDOĞU ANADOLU : Az bulutlu ve aç ; ık geç ; ecek .

METEOROLOJİ ' DEN AÇ ; IKLAMA


Yapılan son değerlendirmelere gö ; re ; Ü ; lkemizin kuzey kesimlerinde kısa sü ; reli ve yerel olmak ü ; zere sağanak ve gö ; kgü ; rü ; ltü ; lü ; sağanak şeklinde yağışlar bekleniyor .

HAVA SICAKLIĞI : Ü ; lkemizin gü ; ney ve batı kesimlerinde 1 ila 3 derece artacak , diğer yerlerde ö ; nemli bir değişiklik olmayacak .

RÜ ; ZGAR : Genellikle batı ve kuzeybatı , Akdeniz ' in kıyı kesimlerinde gü ; ney ve gü ; neybatı , Marmara ' da kuzey ve kuzeydoğudan hafif , arasıra orta kuvvette , yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak esecek .