Gazeteciler Muğla'da Başbakan Erdoğan'ı Arıyor

Geçtiğimiz çarşamba günü tatile Ankara'dan ailesiyle birlikte ayrılan Başbakan Recep Tayip Erdoğan, tatilinin üçüncü gününde de ortaya çıkmadı.

  Ülker Şirketler Grubu sahibi Murat Ülker ' e ait ' Marina Türk ' te bulunan Süreyya isimli teknenin Başbakan Erdoğan ' ı aldıktan sonra denize açıldığı iddia edildi .
Üç günden bu yana görülmeyen Başbakan Erdoğan ' ı görüntülemek isteyen gazeteciler , Başbakan ve ailesini her yerde arıyor . Göcek beldesinde öğle saatlerinde bir helikopterin Marin Türk ' e inmesi ve helikopterin içinde Başbakan Erdoğan ' ın bulunduğunun iddia edilmesi heyecanlı saatlerin yaşanmasına neden oldu .
Helikopterin marinaya indiğini gören gazeteciler Marina Türk ' e gittiklerinde helikopterde bulunanların ' Süreyya ' isimli tekneye gittiğini öğrendiler . Bu defa Marina Türk ' e doğru hareket eden gazeteciler ' Süreyya ' isimli teknenin demir alarak hareket ettiğini görünce tekneyi karadan bir süre takip ettiler . Ancak yetkililer helikopterde Başbakan Recep Tayip Erdoğan ' ın değil , Ülker Şirketler Grubu sahibi Murat Ülker ' in çocuklarının bulunduğunu belirttiler . Buna rağmen bir süre tekneyi karadan takip eden
gazeteciler kimseyi görüntülemeyi başaramadı .