DİKA'nın 4 ofisi hizmete girdi

Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA), dört ilde hizmet verecek yatırım destek ofislerini hizmete açtı. Siirt ofisinin açılışına Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz da

  Dicle Kalkınma Ajansı ( DİKA ) , dört ilde hizmet verecek yatırım destek ofislerini hizmete açtı . Siirt ofisinin açılışına Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz da Şırnak ' tan telekonferansla katıldı . Siirt Emniyet Müdürlüğü karşısında hizmet verecek olan Yatırım Destek Ofisi ' nin açılışına katılan Vali Musa Çolak , bu modelle kalkınan birçok ülke olduğunu söyledi .

Şırnak Ofisinin açılışının ardından Mardin ve Batman ofislerinin açılışı yapıldı . Siirt ofisinin açılışında telekonferans yöntemiyle Şırnak ' ta bulunan Bakan Cevdet Yılmaz ' la da görüşen Vali Çolak , konuşmasında kalkınma ajansından büyük beklentileri olduğunu söyledi . Vali Çolak , " Kalkınma ajanslarından büyük beklentimiz var . Özellikle Dicle Kalkınma Ajansı çok iyi bir şekilde çalışmalarını yürütüyor . Siirt ' te çok gayretli iki uzmanları var . İlimize yararlı olacaklarına inanıyorum . Yatırımcıyı ilimize çekmek ve ilimizin potansiyelini ortaya çıkarmada gayretli çalışmaları olacak . Genel sekreterleri de çok kaliteli bir yönetici . Çok modern bir ofis oluşturmuşlar . İyi çalışma ortamında iyi performans alınır . Ajanstan beklentilerimiz büyük . Batı ülkelerinde bu tür modellerle kalkınan çok ülke var . " dedi .

Şırnak ' ta bulunan Milletvekili Afif Demirkıran ' da telekonferans yöntemiyle yaptığı konuşmada ofisin hayırlı olmasını diledi .

Daha sonra yatırım destek ofisinin kurdelesi Vali Musa Çolak , Emniyet Müdürü Celali Topuz ve TSO Başkan vekili Özgür Çalapkulu tarafından kesildi .