Ankaralı işadamları, Başkent'i Behlül ve Bihter'le tanıtacak

Ankara Genç İş Adamları Derneği (ANGİAD), Başkent'in tanıtılmasında ilginç bir yönteme başvurmaya hazırlanıyor. Son zamanların tartışmalı dizilerinden

  Ankara Genç İş Adamları Derneği ( ANGİAD ) , Başkent ' in tanıtılmasında ilginç bir yönteme başvurmaya hazırlanıyor . Son zamanların tartışmalı dizilerinden Aşk-ı Memnu ' nun başrol oyuncularından Behlül ve Bihter karakterlerini canlandıran isimlerle görüşme aşamasında olan dernek , ünlü oyunculardan Ankara ' yı tanıtan bir dizide rol almalarını isteyecek . .

Ankara turizmine katkı sağlamak için bir prodüksiyon şirketiyle anlaşan ANGİAD dizi çekimi için hazırlıklara başladı . Konuyla ilgili açıklama yapan ANGİAD Başkan Yardımcısı Emre Altındağ , tamamı Ankara ' da çekilecek dizide ses getirecek isimlerin oynayacağını bildirdi . Altındağ , " Arkadaşlarımızla yaptığımız değerlendirmelerde , Bergüzar Korel , Burcu Kara , Beren Saat , Kıvanç Tatlıtuğ , Erkan Petekkaya ve Fikret Kuşkan isimleri öne çıktı . Bu isimlerin mutlak suretle en az birkaçının Ankara dizisinde oynamasını istiyoruz . " dedi .

Altındağ , Ankara ' nın tanıtımına katkı sağlamak amacıyla geçtiğimiz nisan ayında dizi projesini gündeme getirdiklerini kaydederek , " Bu konuda oluşturduğumuz komisyon büyük bir yapım firması ile anlaştı . Senaryo yazımına geçildi . " bilgisini verdi . Dizinin konusunun Ankara iş dünyasını da kapsayacağını belirten ANGİAD Başkan Yardımcısı Altındağ , " Tamamı Ankara ' da çekilecek dizinin oyuncu kalitesine büyük önem veriyoruz . Şu anda zirvede yer alan 6 oyuncuyu takip ediyoruz . Her biri büyük bir yetenek olan bu sanatçılarımızla kısa bir süre sonra temasa geçeceğiz . Dizinin senaryosunun bitmesini bekliyoruz . Gündemimizdeki bu 6 oyuncunun en az birkaçının dizimizde yer alması için ANGİAD olarak elimizden gelen tüm maddi ve manevi çabayı göstereceğiz . Özellikle bu isimlerden oluşan güçlü bir senaryosu olan dizimizin Ankara turizmine büyük katkı sağlayacağını planlıyoruz . Ankara özellikle yabancı turizmden nasibini alamıyor . Hak ettiği seviyeye ulaşabilmesi için gerekli olan tanıtım ne yazık ki bugün yetersiz . Reytingi yüksek dizi ve filmler artık şehir turizmine de büyük katkı sağlıyor . Dizi izlerken kent ile ilgili bilgi edinen seyirciler , dizilerin çekildiği kentlere giderek turist patlaması yaşatıyor . Diziden beklentimiz çok yüksek , " ifadelerini kullandı .