'Anadolu Ateşi Evolutıon' İstanbul'da Sergilendi İstanbul

Genel Sanat Yönetmenliğini Mustafa Erdoğan'ın yaptığı Anadolu Ateşi Dans Topluluğu, Kuruçeşme Arena'da 'Anadolu Ateşi Evolution' adlı gösterisini sergiledi.

  Genel Sanat Yönetmenliğini Mustafa Erdoğan ' ın yaptığı Anadolu Ateşi Dans Topluluğu , Kuruçeşme Arena ' da ' Anadolu Ateşi Evolution ' adlı gösterisini sergiledi .
Konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada görüşlerine yer verilen Erdoğan , bugüne kadar en iyi ve en ünlü mekanlarda sahne aldıklarını belirterek , şunları kaydetti :
' Dünyanın en büyük ve güzel sahnelerinde gösterilerimizi sunduk . Ancak bana göre dünyanın en güzel sahnesi Kuruçeşme Arena . Manzarasıyla sanatseverlere hediye edilmiş muhteşem bir mekan . Birçok yerde sahne aldık , ama Kuruçeşme Arena ' daki ambiyansı hiçbir yerde görmedik . '
Bugüne kadar Yeni Zelanda ' dan Amerika ' ya , Sibirya ' dan Bahreyn ' e 80 ülke ve 244 şehirde 3 bin canlı performans ile 20 milyon sanatseverle buluşan Anadolu Ateşi Dans Topluluğu , Şubat 2011 ' e kadar 24 ülke ve 45 şehirde 108 gösteri ile izleyici karşısına çıkacak .
Aradolu Ateşi ' nin ' Troya ' adlı gösterisi ise 6 Temmuzdan itibaren her salı Antalya Gloria Aspendos Arena ' da sahnelenecek .







02 . 07 . 2010 12 : 12 : 00