Alacağını İstedi Kulağından Oldu
Mersin'in Silifke ilçesinde 22 liralık alacağını istemeye giden manavın, tartıştığı kişinin sandalyeyle başına vurması sonucu kulağı koptu

Alınan bilgiye göre , 6 ay önce manav işletmeciliği yapan Lokman Karakuş ' un iş yerine gelen komşusu E . D . , 22 liralık sebze alışverişi yaptıktan sonra parası olmadığını borcunu daha sonra vereceğini söyledi . Alışverişten aylar sonra alacağını isteyen Karakuş ' a E . D . telefonda , " Yanıma gel paranı vereyim " dedi . E . D . ' nin işyerine vardığında cebinden çıkarttığı 10 lirayı kendisine verdiğini ancak bu parayı kabul etmediğini belirten Karakuş , olayı şöyle anlattı :
" Paranın tamamını istedim . Sonra bana ' sana senet borcum mu var ' diyerek oturduğu sandalyeyi başıma vurdu . Ne olduğunu anlayamadan elinde ne olduğunu göremediğim bir şeyle kulağıma vurdu . Üzerimin kan olduğunu gördüm . Elimi kulağıma atınca kulağım elime geldi . Daha sonra kulağımı alıp motosikletle hastaneye gittim . Hastanede kulağıma 90 dikiş atıldı . 22 lira için kulağımdan oldum . Keşke yanına gitmeseydim , parayı da istemeseydim . "
Silifke Devlet Hastanesi ' nde 2 gün tedavi gördükten sonra taburcu edilen Karakuş , E . D . ' den şikayetçi olacağını söyledi .
