Üç Lions Kulübünde Devir Teslim

118-R Yönetim Çevresine bağlı Aydın, Kuşadası ve Efeler Lions Kulüplerinin devir teslim töreni, Kuştur Club Tatil Köyünde düzenlenen yemekte gerçekleştirildi.

Üç Lions Kulübünde Devir Teslim
Yemeğe; üç kulübün yönetici ve üyelerinin yanı sıra Aydın Vali Yardımcısı Bestami Beyazıt Alkan, 118-R Yönetim Çevresi Federasyon Başkanı Erdal Eminoğlu, 118-R Yönetim Çevresi Geçen Dönem Genel Yönetmeni Yusuf Erkan, 118-R Yönetim Çevresi Genel Yönetmeni Ahmet Aşır ve 118-R Yönetim Çevresi Genel Yönetmen Yardımcısı Canan Dündar ve davetliler katıldı.
Yapılan törende eski başkanlar, kulüp sekreterleri ve saymanlar, görevlerini yeni seçilenlere devretti. Eski başkanlar madalyonlarını yeni başkanlara takarken, kulüp sekreterleri sembolik olarak kalem, saymanlar ise para teslim ettiler. Aydın Lions Kulübü Başkanı Süha Dinçer, madalyonunu eski başkan Halil Çetin'den alırken, Efeler Lions Kulübünde yeni başkan Naciye Dinçer, eski başkan Funda Uysal'dan, Kuşadası Lions Kulübü Başkanı Halil Tuna Yüksel ise eski başkan Olcay Ulusoy'dan madalyonunu alarak resmen göreve başladı.
Bu arada, ilginç bir durum ortaya çıktı. Aydın'daki iki Lions Kulübünün başkanları da Dinçer ailesinden çıktı. Aydın Lions Kulübü'nün Başkanı Süha Dinçer olurken, eşi Naciye Dinçer de Aydın Efeler Lions Kulübünün başkanı oldu. Devir teslim töreninin ardından ise Mihraç Türköz gitarıyla Lionsları coşturdu.