Cihan Haber Ajansı Gündemi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Genel Direktörü Küresel Sigara ile Mücadele 2010 Yılı Özel Ödülü'nü alacak. (10.00)

Devl

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Genel Direktörü Küresel Sigara ile Mücadele 2010 Yılı Özel Ödülü'nü alacak. (10.00)

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, İstanbul Yerebatan Sarnıcı'nda gazeteci yazar Mehmet Koçak'ın ''İnsanlık Tarihinde Kara Bir Leke: Srebrenica'' adlı kitabının tanıtım törenine katılacak. (19.30)

Bakanlar Kurulu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Başbakanlık Merkez Bina'da toplanacak. (11.00)

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Enerji AŞ ile Renault Mais Türkiye arasındaki ''Elektrikli Araçlar İçin Altyapı ve Tedarik İş Birliği Protokolü İmza Töreni''ne katılacak. (14.00)

Türk Tabipler Birliği (TTB), Anayasa Mahkemesi tarafından kamuoyunda Tam Gün Yasası olarak bilinen düzenlemeyle ilgili verdiği kısmı iptal kararıyla ilgili basın toplantısı düzenlenecek. (11.00)

Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Genel Başkanı Süleyman Çelebi, anayasa değişikliğine ilişkin görüş ve değerlendirmelerde bulunacak. (11.00)

Eşitlik ve Demokrasi (EDP) Genel Başkanı Ziya Halis, referandumda ne yönde oy kullanacaklarını açıklayacak.(11.00)

İzmir Valisi Cahit Kıraç, LYS'de ilk 100'e giren 19 öğrencileri ödüllendirecek. (09.45)

Sivas Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Şube Müdürlüğü düzenlenen operasyonla ilgili açıklama yapacak.

Demokrat Kürtlerin bir araya gelerek kurduğu Legerina Kurden Demokrat (LKD) Sözcüsü Sertaş Bucak, anayasa değişikliğiyle ilgili referandumda Kürtlerin tavrı ile ilgili Diyarbakır'da basın açıklaması yapacak. (11.00)

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep İl Başkanlığı Eğitim Komisyonu, "Gaziantep'in Eğitimdeki Durumu ve Son Başarısızlığımız" konulu basın toplantısı düzenleyecek (14.45)

ıÜüDışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, resmi bir ziyaret amacıyla bugün Suriye'ye gidecek. Suriye Dışişleri Bakanı Velid el Muallim ile görüşecek olan Davutoğlu'nun, Devlet Başkanı Beşşar Esad tarafından da kabul edilmesi bekleniyor. Davutoğlu Suriye temaslarının ardından Afganistan'a gidecek.

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri'nin Afganistan Özel Temsilcisi Staffan de Mistura, Türkiye'nin Afganistan'daki varlığının büyük bir fark oluşturduğunu söyledi. Yarın başlayacak Uluslararası Kabil Konferansı için kente gelen Türk gazetecilere konuşan de Mistura, konferanstan beklentilerini anlattı.

SPOR

Ahmet Cömert Boks Turnuvası bilgilendirme toplantısı Bakırköy Titanic Otel'de yapılacak.(10.00)

UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme turu rövanş maçında deplasmanda Vikingur'la karşılaşacak olan Beşiktaş, bu mücadelenin hazırlıklarını

Nevzat Demir Tesisleri'nde yapacağı çalışmayla sürdürecek.(10.00)

A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın oyuncuları Beyoğlu'nda bir spor mağazasında basın toplantısı düzenlenecek.(13.30)