Chp Lideri Kılıçdaroğlu Yalova'da

Yoğun bir programla Yalova'ya gelen Cumhuriyet Halk partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Grup Başkan Vekili Muharrem İnce'nin köyü olan Elmalık Köyü'ne gelerek vatandaşlarla sohbet etti

Yoğun bir programla Yalova'ya gelen Cumhuriyet Halk partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Grup Başkan Vekili Muharrem İnce'nin köyü olan Elmalık Köyü'ne gelerek vatandaşlarla sohbet etti. Kılıçdaroğlu'nun yemek yediği Çeltur Tesislerinin önüne partililerin koyduğu araçlar nedeniyle makam otosu çıkamayan Kılıçdaroğlu, başka bir araçla tesisten ayrıldı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün düzenleyeceği bir dizi ziyaret ve miting için Yalova'ya geldi. Kılıçdaroğlu'nu gelişi sırasında çok sayıda partili karşıladı. Önce partiye ait otobüsle Yalova'ya gelen Kılıçdaroğlu, burada makam aracına binerek CHP Grup Başkan Vekili Muharrem İnce'nin köyü olan Elmalık Köyü'ndeki Çeltur Tesislerinde kendisi için düzenlenen yemeğe katılmak için yola çıktı. Elmalık Köyü'nde aracından inen Kılıçdaroğlu, bir süre vatandaşlarla sohbet etti. Ardından yemeğin
verileceği Çeltur Tesislerine geçen Kılıçdaroğlu'nu partililer burada da yalnız bırakmadı. Kılıçdaroğlu burada Alabalık yiyip partililerle sohbet etti. Yarınki programının erken başlaması dolayısıyla yemekten erken ayrılan Kılıçdaroğlu bir sürprizle karşılaştı. Partililerin araçları nedeniyle makam otosu ve koruma aracı çıkamayan Kılıçdaroğlu bir partilinin aracına bindirilerek tesislerden ayrıldı.
Kılıçdaroğlu, programına sabah 09.00'da ildeki STK'ların başkanları ile yiyeceği yemekle başlayacak. Çınarcık, Altınova ve Çiftlikköy İlçelerini ziyaret edecek olan Kılıçdaroğlu daha sonda 15.00'de Cumhuriyet Meydanında halka hitap edecek.