Başarılı emniyet personelleri takdirname ile ödüllendirildi

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 28 personel, Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu tarafından 'takdirname' ile ödüllendirildi.

Emniyet Müdürlü

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 28 personel, Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu tarafından 'takdirname' ile ödüllendirildi.

Emniyet Müdürlüğü'ndeki törende konuşan Güzeloğlu, Emniyet Teşkilatı'nın, yasalarla kendine tanınmış görev ve yetkileri içinde, hukuka bağlı ve insan haklarına saygı çerçevesinde, milleti ile beraber iç içe çok başarılı hizmetler sergilediğini belirtti. Takdirname ile ödüllendirilen personeli tebrik eden Gözeloğlu, ödüllendirmenin kamu yönetiminde ve buna bağlı süreçte çök önemli ve gerekli olduğunu kaydetti. Fedakarlıkla Emniyet Teşkilatı'nda görev yaparken yapılan ödüllendirmenin hem güven hem de cesaret verdiğine dikkat çeken Güzeloğlu, "Hak eden tüm arkadaşlarımızın bu başarılarının da öne çıkarılması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü kamu görevi ve hizmeti ifa edilirken her arkadaşımızın amacı ve her kamu görevlisinin heyecanı bir ve beraber olmaktır." diye konuştu.

Mersin Emniyet Müdürlüğü'nün, kısa süre önce 'insanlık suçu' denilebilecek uyuşturucu madde ticareti yapanlara yönelik yaptığı çalışmaya vurgu yapan Güzeloğlu, "Özellikle gençlerimizi zehirlemeyi amaçlayan suç ve şebekelesine karşı çalışan arkadaşlarımızı ödüllendirmekten mutluluk duyuyorum." dedi.

Emniyet Müdürü Arif Öksüz de kamu yönetiminde denetimin ceza olarak algılandığını belirterek, denetimin eğitime yönelik olması gerektiğini söyledi.

Konuşmaların ardından 28 personele, Vali Hasan Basri Güzeloğlu tarafından 'takdirname' belgeleri verildi.