Aslan'ın ilacı Flores - SPOR

Frank Rijkaard’ın ısrarla istediği “10 numara” İtalya’nın Udinese takımında bulundu



Frank Rijkaard’ın ısrarla istediği “10 numara” İtalya’nın Udinese takımında bulundu

Galatasaray Yönetimi, her konuda anlaşmaya vardığı 27 yaşındaki oyuncu için 4.5 milyon euro teklif etti. Ancak İtalyanlar 5.5 milyon euro’dan aşağıya inmemekte kararlı. Pazarlıkların halen sürdüğü ve transferin birkaç gün içinde sonlanacağı öğrenildi

Uzun bir süredir “10 numara” pozisyonunda oynayacak futbolcu arayan Galatasaray, nihayet ilacını buldu. Teknik Direktör Frank Rijkaard’ın, İtalya’nın Udinese takımında forma giyen Floro Flores için yönetime rapor sunduğu öğrenildi. Harekete geçen Sarı-Kırmızılılar, yapılan ilk görüşmede yıldız oyuncuyla büyük oranda anlaştı.

İKNA İÇİN UĞRAŞIYORLAR

Ancak Udinese Kulübü, “çetin ceviz” çıktı. İtalyan ekibi 2012’ye kadar sözleşmesi olan Flores için 5.5 milyon euro bonservis bedeli talep etti. Galatasaray Yönetimi ise 4.5 milyon euro önerdi. Udinese’li yöneticiler, bu teklifi şimdilik geri çevirdi. Geri adım atmayan Sarı-Kırmızılılar ise pazarlıkları sürdürüyor ve kulübü iknaya çalışıyor.

“ÇOK GİZLİ” YÜRÜTÜLÜYOR

Flores orta sahanın ortasında, sağında, solunda ve forvette görev yapabiliyor. Bu özellikleri nedeniyle Rijkaard’ın bu transfere ilgisinin arttığı belirtildi. Kulübe yakın kaynaklar, Flores transferinin gizli bir şekilde sürdürüldüğü ve her şeyin planlandığı gibi gitmesi durumunda birkaç gün içinde resmi açıklamanın yapılabileceğini belirtiyor...

Frank Rijkaard’dan yenilere büyük şok

Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard’ın, takıma yeni katılan oyuncuları beğenmediği ortaya çıktı. Hollandalı teknik adamın yeni transferler Serdar Özkan, Musa, Mehmet Batdal ve Çağlar için olumsuz fikir bildirdiği ve bu dörtlünün sezonu yeşil sahalar yerine yedek kulübesinde geçirebileceğini söylediği ifade edildi. 

“Dazlak” gençler forma savaşında!

Hollanda kampında Rijkaard’ın gözüne girebilmek için çırpınan genç futbolcular, kaptan Arda Turan’ın sayesinde yeni imaja büründü! Musa Çağıran, Cumhur Yılmaztürk, Ahmet Kesim ve Anıl Dilaver, dünkü PAS Hamedan maçında  “dazlak” halleriyle dikkat çekti. Genç futbolcuların kafalarının bizzat Arda tarafından kazındığı öğrenildi!

 

Star Gazete